От х:

Днес в x:

Чачев: Парите на Бисеров – изпрани от италианската мафия. Грък в кома след посещение в бардак. Преглед на печата

На Бисеров италианската мафия му пра парите, четем във водещо заглавие на първа страница в "Новинар юг". Интервюто с депутата Евгени Чачев е на 6 страница в броя. От него става ясно, че Чачев не признава областния лидер на СДС Янко Велев за областен лидер на СДС. Обаче не казва кого признава.

Пиячка за 320 бона спипаха антимафиотите, анонсира още на първа страница вестникът. Материалът е водещ на криминалната страница.

БСП в битка за гласовете на изселниците, акцентира на втора изданието. Дописката е от Одрин, където също плъзнали емисари на червените.

След 20 години бизнес Фуат Гювен се отблагодари на Свиленград с църква, четем още на страницата. Всъщност бизнесменът дари пари за ремонта на църквата, срината от турската войска през 1912 година.

Турция инвеститор №2 в Хасковско с $25 млн., четем на 4 страница. Информацията е от проведената в петък българо-турска бизнес среща в областния град.

"Любимец" натири треньора на "Берое", четем на спортната страница. След загубата с 2:1 наставникът на старозагорци Илия Илиев хвърлил оставка.

Интервю с лидера на ГЕРБ Цветан Цветанов предлага на 6 страница "Новинар юг". Няма какво да научим от старите политици, казва той.

Грък в кома след посещение в бардак, открива днешния си брой "Хасковска Марица". Чужденецът бил открит в храсталаци край Марица в Свиленград.

Евродепутат: Няма място за партия като ДПС, четем в другото водещо заглавие на първа страница. Думите са на Маркус Фебер от ЕНП, произнесени в Брюксел в отговор на въпрос на български журналист. В Страсбург очакват ново правителство без БСП, допълва изданието.

Братоубийствена война в Атака, акцентира на втора страница вестникът. Взаимни обвинения тресат организацията на сидеровите хора в Хасково. В единия лагер е депутатът Георги Димитров, в другия – Анюта Лозева и Георги Майоров.

Атакуват алкохолни складове в 6 града, четем на криминалнатта страница. Конфискувани са 60 000 литра концентрат за 320 000 лева.

Роми с лопати биха гардове, четем още на страницата. Мелето стана в петък в Димитровград.

Гърмим за Левски, но мълчим за народа, който уби майка му, казва в интервю на 9 страница писателят Христо Стоянов.
Скандалният автор от днес е в Хасково – в книжарница "Пингвините".

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини