От х:

Днес в x:

Ивайла Бакалова vs. Аня Пенчева (видео)

38-ят ден в Къщата обещава да бъде нещо уникално и да остави трайни спомени у всички съквартиранти.

Той ще завърши с една емоционална вечер, защото на сцената на Vip Brother 3 ще се проведе безпрецедентен дуел на честта с есемеси. В пряк двубой за вашето одобрение ще излязат двата най-остри камъка в шоуто - непримиримите Ивайла Бакалова и Аня Пенчева.

Те заявиха, че вече не могат да живеят под един покрив, а вие - зрителите сте призвани да решите коя от тях има и коя няма място в Къщата. Двете дами няма да се борят сами, а ще имат защитници.

В ролята на "адвокат" на Аня Пенчева ще се изяви нейният съпруг - Ивайло Караньотов. В защита на Ивайла ще се появят повече хора, сред които - нейната майка, бизнес партньорът й, Емо Кошлуков и други.

В края на живото предаване тази вечер или Аня, или Ивайла ще трябва да напусне шоуто завинаги. Подкрепете своята фаворитка, ако искате тя да остане.

Всички събрани средства от Аня Пенчева и Ивайла Бакалова ще отидат за благотворителните каузи на Vip Brother 3.

Не забравяйте, че тази вечер ще има две паралелни битки. Втората също никак не е маловажна! В нея - петимата номинирани - Ицо, Саша, Милко, Део и Мария, също ще се борят за оставане в Къщата! Този път, те няма да имат артистични задачи.

Двамата, събрали най-висок вот до края на Лайфа, ще се спасят автоматично от Елиминациите утре вечер, а другите трима ще продължат да се надпреварват за вашето одобрение.

Гледайте Vip Brother 3 на живо в сайта и не пропускайте лайфа по Нова Телевизия. Той стартира точно в 20 ч.

Вижте видео с най-горещите моменти от скандала между Ивайла и Аня My Webpageи My Webpage.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини