От х:

Днес в x:

МВР Хасково в акция срещу дрогата, петима арестувани

Петима души са били арестувани вчера при акция на МВР срещу дрогата. Първи изгърмяха двама от областния град – на 28 и на 24 години. В автомобила им ченгетата открили 2 грама марихуана, увити в станиол. А. Г. и Е. С. са в ареста.

По същото време в Ивайловград в местността Колибар чешма е спрян за проверка пътуващия в лек автомобил Пежо – 23 годишен А. Е. от с.Славеево. При обиска в него е открита найлонова торбичка, съдържаща 8 грама суха листна маса, реагираща на марихуана.

Различни по вид наркотици са иззети и при полицейска акция в Свиленград. Снощи на ул. "Кл.Охридски" е спрян за проверка лек автомобил Фиат, шофиран от 26-годишния Л.Г. от града със 24-годишна спътничка от Варна. По време на проверката момчето изхвърлило на земята хартиено пакетче, което при наркотеста сочи 0,7 грама хероин, а от обиска на момичето се открива половин таблетка морфин. Последвалото претърсване в дома на младежа, намиращ се на ул. "Р. Даскалов" довело до изземване на 3 кафеникави на цвят гранули хероин. Двамата са задържани с полицейска мярка, по случаите в съответните полицейски управление са образувани досъдебни производства.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини