От х:

Днес в x:

95 златни декара във фунията на заменките. Камион факла блокира Е-80. Преглед на печата

95 златни декара във фунията на заменките, съобщава в голямо заглавие над главата "Новинар юг". Земеделският министър Валери Цветанов разпарчетосал апетитна земя край пътя Хасково Димитровград, ДАНС проверява далаверата. Информацията на изданието е от опозиционни депутати. По закон актуването като частна държавна собственост на парцелите трябва да стане с решение на правителството, човекът на Доган обаче сам си ги преобразувал, за да направи замяна. Златната земя отива в ръцете на Джеват Алиосман Юсуф, собственик на хасковската фирма "Елка".

МО бави ½ милиард за Хасково, информира в другото водещо заглавие на първа страница вестникът. Става дума за забавената процедура за продажба на терена край Узунджово за концерна "Кроношпан", който смята да инвестира 240 млн. евро за завод там. Миналия ден областният управител Райна Йовчева е получила уверенията на министъра, че до две седмици ще бъде насрочен търг за терена. Това тя обяви в интервю за Haskovo.net.

Дядката любовчия в контрабанда с антики, акцентира на криминалната страница вестникът. Става дума за Расим Узун, който драсна клечката на Алфа Ромео преди два дни в Хасково. По информацзия на вестника в багажа на дядото любовчия ченгетата открили стари керамични парчета, които са дадени на археолози за експертиза.

"Хасково" без трима за дербито в неделя, пише на спортната страница. Срещу Стамболово червено-белите ще излязат без Пейко Любомиров, Георги Друмев и Петко Георгиев.

Да разлаем кучетата, не искам България да изглежда така, казва в интервю за вестника художникът Емил Миразчиев. Разговорът с него можете да прочетете на 6 страница в броя.

Камион факла блокира Е-80, информира във водещо заглавие на първа страница "Хасковска Марица". Возилото с хасковска регистрация избухнало в пламъци вчера на пътя между Първомай и Поповица.

Банки разсрочват кредити, длъжниците им много, четем на втора страница в броя. Лавинообразно се увиличават неплатежоспособните длъжници на кредитните иституции, имотите им отиват на публична продан.

В Езиковата слагат униформи наесен, Чачев ще води дясната листа в Хасково, търсят 51 войници за поделението на Кенана, са част от останалите заглавия на страницата.

Вирус поразява очите, акцентира вестникът на трета страница. Изключително опасен конюнктивит сменя грипа в Хасково.

Пясъчна кариера подпалва предизборна война, четем на 4 страница. Става дума за кариерата край Ябълково, която е на път да скара окончателно кметовете на Хасково и Димитровград.

Забраняват Мария от 8 до 20 часа, четем на забавната 16 страница. Местната красавица разстройвала дисциплината на строителен обект в центъра на Хасково, а шефът издал заповед, с която забранява преминаването й край обекта в посоченото време.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини