От х:

Днес в x:

Златоград стана столица на детския футбол

Днес стартира футболното шоу „Шампион на шампионите“ 2017г,  който се организира за четвърта поред година от Община Златоград. Детският турнир "Шампион на Шампионите“ е единствен по рода си в България, а идеите са благотворителни идеи, изцяло насочен към децата и техните футболни мечти. На модерния стадион в Златоград в продължение на пет дни 14 отбора от цялата страна ще се състезават за купата, която ще грабне най-добрия отбор.
Между 24 и 27 август стадионът ще бъде арена на футболни битки, уникални емоции, красива игра, неподправена и искрена детска радост. 
Кметът Мирослав Янчев откри шампионата поздрави младите състезатели, техните треньори, съдии, жители и гости на Община Златоград.
В Турнира ще вземат участие деца, родени през 2005, 2006 и 2007 година.

На терена с футболни умения и неподправени детски емоции ще се изявят ФК „ВИТОША Бистрица” гр. София, ФК „ЛОКОМОТИВ” Дряново, ФК „РОДОПИ” гр. Момчилград, ФК „ЛЕВСКИ” гр. Карлово, Академия „ДИТ” гр. София, ФК „РОДОПА" гр.Смолян, ФК „ОЛИМПИЯ" гр. София, ФК „Арда 1924“ гр. Кърджали, ФК „ХАСКОВО", ФК „ПЪЛДИН” гр. Пловдив, ПФК „Нефтохимик 1962", ФК „Мадан” и домакините ФК „Златоград”.

Детският Турнир се организира от Община Златоград, с подкрепата и съдействието на Агенциите за Спортен Маркетинг „Revolution§Remisol” и спортната общественост на града, под патронажа на Кмета на Община Златоград Мирослав Янчев. Лятното издание наТурнира има за цел да чрез спорт да подпомогне децата на България и да стане най-големия футболен турнир за деца в България и чужбина.

Смолян БГвести.нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини