От х:

Днес в x:

Този четвъртък, 9:00 часа - касите отварят!

Продажбата на билетите за най-грандиозното музикално събитие в историята на България - концерта на Мадона на 29 август на стадион "Васил Левски" - ще започне от 9 часа сутринта на 19 февруари (четвъртък), съобщиха организаторите от "София мюзик ентърпрайсис".

За улеснение на всички желаещи да закупят билет за концерта на Мадона, на официалния сайт на Тикетпро България вече е публикувана точна скица на стадиона с всички цени на билети и сектори, на които отговаря съответната цена.

Още в първите часове след официалното обявяване на това мегасъбитие, интересът към концерта на Мадона е огромен и се очаква напливът от желаещи да закупят билети да бъде рекорден.

Билетите за концерта ще се продават ексклузивно в касите на Тикетпро България в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Достъпът до стадион "Васил Левски" в деня на концерта ще се осъществява през 26 входа, при стриктна охрана.

Призовават се всички да спазват входовете написани на всеки билет, които ще отведат публиката до съответния сектор и място.

Деца с височина до 120 см могат да бъдат допуснати до концерта безплатно, но задължително трябва да бъдат с пълнолетен придружител.

Организаторите от "София мюзик ентърпрайсис" съветват всички да купуват билети само от официалните каси на Тикетпро. Всякакви други продажби носят риск от фалшификации.

Билетите за концерта на Мадона в СОфия ще са едни от най-евтините в света - от 100 до 200 лева. Само във ВИП зоната те ще се предлагат за 300 лева.

Поп кралицата Мадона пристига в София с най-мащабната и пищна продукция, която някога се е случвала у нас. Ето някои акценти в цифри от турнето "Sticky & Sweet", част от което е концертът в българската столица : 250 души екип; 3500 аксесоари и дрехи; 36 дизайнера, създали сценичните костюми за турнето; 30 контейнера сценичен гардероб; 28 танцьори и музиканти на сцената; 12 батута за тренировки на Мадона и балета; 69 китари, 10 от които - специално за Мадона.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини