От х:

Днес в x:

Загиналото момче - Наско имало шофьорска книжка едва от месец

Атанас Калинов, който загина в нелепа катастрофа тази нощ в Хасково, е имал шофьорска книжка едва от месец, информираха от полицията. Свидетелството за правоуправление на младежа е от декември 2008 година.

Момчето е на 18 години, уточниха от ОДП. Оттам обаче все още не могат да кажат със сигурност кое от двете момчета е било зад волана – загиналият Атанас или спътникът му Кирил Налбантов, също на 18 г., който е настанен с мозъчен кръвоизлив и опасност за живота в хирургично отделение на хасковската болница. От полицията все пак предполагат, че е шофирал Атанас, защото другото момче изобщо няма книжка.



Както Haskovо.net съобщи сутринта, нещастието с двете момчета стана няколко минути след полунощ на бул. "Съединение" №29. Мерцедесът, с който са пътували двамата младежи, е излетял от платното и се ударил в бетонна колона на магазин за авточасти. От удара колата се обърнала напряко на платното и се запалила.



Според полицията причина за катастрофата е движение с несъобразената с пътната настилка скорост, както и липсата на опит на шофьора, който и от двамата да е бил той.



На мястото са били повикани и огнеборците от областния град, които са помагали при изваждането на момчетата.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини