От х:

Днес в x:

Атака: Кой пази Бързев? Преглед на печата

Кой пази шефа на Вик Хасково Атанас Бързев, цитира в заглавие над главата въпрос на Атака днешният брой на "Хасковска Марица". Комисията за борба с корупцията в парламента мотае 9 месеца сигнал срещу водния началник и никой не може да отговори на въпроса защо.

Изхвърлят Юджел Атилла от голямата политика, съобщава в другото голямо заглавие на първа страница изданието. Твърдението е от интервю с бившия депутат и дългогодишен зам.-председател на ДПС Осман Октай. Разговорът с него ще бъде публикуван в следващ брой, обещава изданието.

Тиква за корейски комунист в Горски извор, четем още на първа страница. Става дума за посланика на Ким Чен Ир – другаря Джу, който вчера бе на кратко делово посещение в региона за среща с прогресивните сили.

Удрят канал за фалшива валута, акцентира на криминалната страница изданието. Тримата, заловени от полицията с банкноти менте, са част от канал, пише вестникът.

Границата спасява Свиленград от кризата, така е озаглавен материал за граничния град на 4 страница.

Куфарните превземат 20 къщи, информира в заглавие над главата "Новинар юг" по същата тема. Трафиканти от цялата страна се стичат по селата край границата, след като турците охлабиха митническия режим.

Хасково си прави лекари ин виво, акцентира още на първа страница "Новинар юг". За пръв път министерството отпуска 11 бройки за квалификация в местната болница.

5 пожарни гасиха мебелна къща, акцентира със снимка на първа страница вестникът. Огънят лумнал към 16.30 часа вчера в магазина на бул. "Васил Левски".

Палят джип на ресторантьор, информира изданието на криминалната страница. "Чероки"-то на Али Кардаг, който държи заведението "Шелале" в Харманли, пламнал вчера в 5 сутринта. Няма големи поражения по колата. В града станало мода да се мъсти по този начин, смятат от полицията, цитирани във вестника.

Спряхме сиренето и салама от страх, акцентира на 4 страница изданието. Според вестника проверяващите не са открили никакви нарушения в мандрата на "Булмилк" в Конуш. Официалните резултати от проверките в местните предприятия ще станат ясни на 27 февруари.

Клоунът не винаги е тъжен, най-често е гладен, казва в интервю за вестника Ивомир Игнатов, по-известен като клоуна Кени. Интервюто можете да прочетете на 6 страница.

Фотограф сваля цените с 30 на сто за св. Валентин, информира изданието за вчерашната изложба на фотографа Йордан Йорданов в Лицо. Експозицията по-скоро представлява демонстрация на възможностите на фотошоп.
Но може и така.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини