От х:

Днес в x:

Брутално – грък на 60 г. прави деца в Лагера. Руснаци прецакаха Батков. Преглед на печата

Брутално – грък на 60 г. прави деца в "Лагера", гласи голямото заглавие над главата в днешния брой на "Новинар юг". Марериалът за мизерията в симеоновградския квартал е на 6 и 7 страница в броя. Една година след смъртта на 2-годишния Божидар, загинал от измръзване след като пияният му баща-пастир го забрави на къра, положението в лагера е същото – брутално. 60-годишен грък намира сексуални удоволствия при лелята на починалото дете – Дорка. Изданието публикува и ценоразписа на секс-услугите.
Автор на впечатляващия материал е Делян Аврамов.

Рамадан Аталай стопля отношенията с кмета, пише с въпросителна накрая в другото челно заглавие на първа страница в "Новинар юг". Според изданието от няколко дни депутатът от ДПС търсел среща с градоначалника на Хасково.

Хасковска петокласничка втора в BG по информатика, четем още в броя. Мария Бакалова от ПМГ се върна с плакет и грамота от 28-ите зимни математически състезания във Варна.
Мария Бакалова е дъщеря на зам. главния редактор на "Новинар юг" Недялко Бакалов. Този факт дава надежда, че може да понаучи баща си на математика.

Димитровград: всеки 15-и на психиатър, акцентира на втора страница вестникът. 1800 прегледа при население от около 30 000 души отчита единственият димитровградски психиатър д-р Веселин Русев.

Садист иска да го пуснат от ареста, четем на криминалната страница. Става дума за обвинения в брутално убийство димитровградчанин Христо Лазов, който е депозирал в съда искане за изменение на мярката си за неотклонение в по-лека. Искането му ще се разгледа от магистратите до края на седмицата.

Строителните материали поевтиняха наполовина, четем още в броя. Според склададжии цените са били прекалено надути преди 2 години.

Руснаци прецакаха Тодор Батков, съобщава в заглавие над главата "Хасковска Марица". Източници на изданието твърдят, че заради срива на руския пазар собственикът на "Левски" продава избата си в Любимец за 2 млн. евро, което е половината на вложените инвестиции. Въпреки това купувачи нямало.

Полицейски провал, пуснаха Катя Маринова, информира в другия челен материал на първа страница вестникът. Вчера димитровградският съд е освободил от ареста счетоводителката, която бе арестувана в края на миналата седмица. Наложена й е парична гаранция от 5000 лв.

"Мадлен" търси пари, размразява хотел, четем още в броя. Става дума за строежа до градинката срещу театъра в Хасково, който е замразен от години. Собствениците на сладкарници "Мадлен", чиято е сградата, смятат да довършат обекта, предназначен за хотел.

Заради обороти аптеки не искат рецепти, гласи акцентът на трета страница. Въпреки забраната в Хасково още могат да се купят антибиотици без лекарско предписание, допълва изданието.

Тройна катастрофа пред съда, информира още вестникът. Три коли се натресоха една в друга на кръстовището до Темида вчера, няма пострадали.

Хасково измести Бургас, като не призна геноцида над арменците, четем на 4 страница. Управлението на програмата за сътрудничество с Турция ще бъде в Хасково, въпреки пъроначалното намерение офисът да се намира в Бургас. Причина за това според изданието е признаването на арменския геноцид, което смрази отношението на морския град с Турция. В Хасково такава декларация не бе гласувана от ОбС, въпреки че имаше внесено от Атака предложение.

Галя Бакалова с пръстен за 8000 евро, пише на забавната 16 страница в "Хасковска Марица". Известната хасковска хандбалистка пристана на бившия футболист на Панатинайкос – Александрос Панайотидис.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини