От х:

Днес в x:

Ники Дойнов засечен в стриптийз бар Велвет

Новинарят на Нова тв Ники Дойнов го е ударил на живот, шушукат в светските среди.

Водещият бил засечен да обикаля по нощните заведения в компанията на непознати мъже. Малко след полунощ групата се завъртяла около стриптийз бар "Велвет" в столицата. След кратко съвещание Ники и компания влезли да изпият по 1-2 питиета. Момичетата на пилоните направили страшно представление на новинаря, който настоял да останат в заведението до по-късно. Една от стриптийзьорките дори си харесала чаровния Дойнов и завряла мощния си бюст в лицето му.

Това предизвикало вълна от дюдюкания по адрес на водещия, а за да излезе от ситуация, той извадил голяма банкнота, която подпъхнал в прашките на танцьорката. Компанията шумно се забавлявала до късно през нощта, а след като напуснали заведението, мъжете коментирали, че скоро пак ще повторят сбирката си. Най-доволен, естествено, останал Дойнов, който отдавна не си бил прекарвал толкова весело.

По сведения на дисководещи в бара, стриптизьорките били с най-различни професии в реалния живот. Голям смях паднал когато една от тях, учителка по професия, се скрила уплашено зад дисководещия защото в бара влязъл бащата на един от нейните ученици.

Естествено, има и момичета от най-древната професия.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини