От х:

Днес в x:

Ева Мендес - най-желаната жена

Актрисата Ева Мендес е начело в класацията на най-желаните жени на 2009 г., изготвена от сайта AskMen.com, предаде Ройтерс.

Съставителите на деветия годишен списък "Топ 99 на най-желаните жени" се кълнат, че красавиците, намерили място в него, са подбирани не само заради сексапила им, но и заради други техни качества като интелект, чувство за хумор и високи амбиции.

Участниците в допитването е трябвало да оценяват кои качества правят жените най-желани за приятелки или съпруги.

На сайта са регистрирани 10 милиона вота. Прави впечатление, че много от жените, попаднали в тазгодишната класация, са прехвърлили 30-те.

По-млади звезди като Парис Хилтън, Никол Ричи и Линдзи Лоън, които често пълнят клюкарските страници с поведението си, а не с постиженията си, не са намерили място в списъка.

Бритни Спиърс, която през последните няколко години също не бе сред класираните, се е завърнала под номер 90.

В тазгодишната класация присъстват някои постоянни фаворитки като Бионсе (50-о място) и Джесика Симпсън (70-о място), както и дебютантки като австралийска актриса Айла Фишър, певицата Кейти Пери и комедийната звезда Тина Фей.

За пръв път в списъка попада и певицата Карла Бруни - съпруга на френския президент Никола Саркози. Първата дама на Франция заема 76-о място.

На първо място в класацията е 34-годишната актриса Ева Мендес, следвана от колежката си Меган Фокс и модела на "Викториас сикрет" Мариса Милър.

В челната десетка попадат още Кийли Хейзъл, Ан Хатауей, Алесандра Амброзио, Скарлет Йохансон, Риана, Кристън Бел и Кейт Бекинсейл.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини