От х:

Днес в x:

За 2 часа: Трима възрастни блъснати на пешеходни пътеки в Хасково

Трима пешеходци пострадаха в рамките на два часа вчера, съобщиха от областната дирекция на полицията.

Първият инцидент е станал малко след 10: часа вчера на кръстовището на ул. ”Св. Св. Кирил и Методий” и ул. ”Стара планина”. Автомобил Пежо, управляван от 66-годишен хасковлия, е блъснал 72-годишна жена, пресичаща по пешеходната пътека. Инцидентът станал, когато водачът на автомобила тръгнал да завива, при което отнел предимството на възрастната жена. Тя е била откарана в хасковската болница с фисура на лява бедрена кост, без опасност за живота. Образувано е досъдебно произоводство.

Минути по-късно на кръстовището на бул. ”Съединение” и ул. ”Булаир” 49-годишен мъж от Хасково ударил с Аудито си 75-годишен пешеходец. Обстоятелствата при пътния инцидент са аналогични – шофьорът при завой наляво отнел предимството на стареца, пресичащ по пешеходната пътека. Възрастният хасковлия е с натъртвания по тялото, прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Около 12:30 вчера е станал още един пътен инцидент, на кръстовището на ул. ”Дунав” и бул. ”Г. С. Раковски”. 45-годишен шофьор на лек автомобил Опел блъснал 82-годишен свой съгражданин, който пресичал по пешеходната пътека. Старецът е с охлузна рана на главата и навехнат крак. Той е бил прегледан и обработен в МБАЛ-Хасково и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Ба
    Батко
    28 -5
    13:24, 14 дек 2016
    В хасково никой не чака пешеходците. Единствения град в бг. А колко пъти съм ги виждал на ляв мигач да правят десен завой, добре че съм от града и знам, че никой не може да кара тука иначе и съм пътник.
    • A.
      A.S.
      10 -10
      17:30, 14 дек 2016
      Батко ли си татко ли си незнам...
      НО В ХАСКОВО ПЕШЕХОДЦИТЕ НЯМАТ НИКАКВА КУЛТУРА И ПРИНЦИПИ НА ПРЕСИЧАНЕ!!!!!!!!!
      Няка как да се засилиш да пресичаш без да се огледаш.. това си е редовния номер...
      Също,пресичаме по диагонал улиците без значение от мястото..
      Стоим на пешеходната пътека и говорим по телефона без въобще да обръщаме внимание на трафика ( кво ни пука) И още ред ред други ситуации в който съм изпадал...
      Научете се да пресичате за да може и шофьорите да ви дават път. Хасковските шофьори зачитат пешеходеца само когато тои даде ясна представа какво иска да прави.. ТУКА НЕ СЕ НАМИРАТЕ НА СЕЛО ДА ХОДИТЕ ПО ПЛАТНОТО...
  • 2
    Пд
    ПДП
    11 -2
    14:27, 14 дек 2016
    от бул. ”Съединение” към ул. ”Булаир” левия завой е забранен. Вижте знака на светофара.
    • Jo
      John
      4 -1
      17:15, 14 дек 2016
      то и навлизането в кръстовище без да можеш своевременно да го напуснеш е забранено, но овцете се бутат и правят задръствания всеки ден от 17 до 18
  • 3
    Ал
    ал рапоне
    13 -1
    14:33, 14 дек 2016
    пенсионерите оцеляха при 3 строя, на бай ганю, бай тошо ибай х..й, ама колите ще ги довършат
  • 4
    Он
    Оникс
    17 -7
    14:46, 14 дек 2016
    В последно време има тенденция хората да пресичат като зомбита. Забили глави в тия телефони. А понякога минават все едно са с пет олимпийски титли по борба, бааавно и гледащи нагло.
    • На
      наблюдател
      15 0
      16:54, 14 дек 2016
      Че е така - така е, но докато пресичат на пешеходните пътеки пешеходците са с предимство и работа на шофьорите да ги пазят. Хасково е пълно с нетолерантни и невнимателни шофьори, които винаги много бързат. Хубаво е да се забави малко ход и да се съобразим с околните.
    • A.
      A.S.
      2 -2
      17:32, 14 дек 2016
      Хахаххаах
      ЕЙ това е коментар :))
  • 5
    D/
    d/l
    8 -7
    15:47, 14 дек 2016
    Като е така, в което се съмнявам, нека водачите на ППС да се съобразяват с тези зомбите и навиците им.
    Няма друг вариант.
    Пък колко нагли водачи виждам всеки ден - чет нямат.

Още новини

Последни новини