От х:

Днес в x:

Полицията спипа четирима зад волана с дрога

При четири от проверките на пътя през почивните дни в региона полицейските служители са засекли дрога в автомобилите.

Бързо производство е заведено в Полицейското управление на Симеоновград срещу 29-годишен местен жител. При проверката се оказало, че той кара Фолксвагена си без книжка, освен това в колата е открита и пълна с марихуана лула.

За съхранение на дрога е образувано друго от бързите производства-в РУ Димитровград. Местните полицаи са проверили 27-годишен младеж на булевард „Благоев” в града. В него са открили 6 станиолови топчета зелена листна маса с тегло 6 грама. Тестът показал, че съдържанието им е канабис. Последвала е проверка и в жилището му на булеварда, откъдето е иззета торба със същото наркотично вещество с тегло 24 грама.

Два дни по-рано димитровградските полицаи са проверили и Рено Сценик, управляван от 21-годишен димитровградчанин. В колата под шофьорската седалка е открита запалка с тайник. От него проверяващите измъкнали 0,4 грама прах, реагиращ при полевия тест на амфетамин.

Последното задържано количество дрога през почивните дни е от хасковските криминалисти. Те извършили проверка на Фолксваген Голф с водач 23-годишен хасковлия. Открити са пликчета с тегло 5 грама – марихуана, а от последвалото претърсване в жилището му на улица „Доган Хисар” са намерени електронна везна и изсушена зелена листна маса с общо тегло 125 грама. 

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ор
    Орфей
    4 -1
    15:52, 28 ное 2016
    Кога ще бъдат хванати дилърите в Орфей. Много нагло взеха да продават и да се мислят за велики. Тровят децата
  • 2
    Пр
    Прости хора...
    0 -1
    11:38, 30 ное 2016
    Еми то само от Орфей май излизат тея *****... Или някой ги пази от горе и яко си плащат или са слепи господата полицаи!

Още новини

Последни новини