От х:

Днес в x:

Багдасаров и Караянчева гласуваха в една секция,но за различни каузи

    Областните лидери на БСП и ГЕРБ Милко Багдасаров и Цвета Караянчева гласуваха в една секция,но за различни каузи.Двамата се наредиха на най-дългата опашка в СУ”П.Р.Славейков” пред 135 секция малко преди обяд.Багдасаров бе съпроводен от съпругата си Боголина,а Караянчева от съпруга си Илия.

    За Кърджали бг вести Милко Багдасаров, представляващ една от партиите със заявка за президентския пост заяви:Гласувам за началото на промяната и отзоваването на едно пагубно за държавата управление,неспособно да се справи с проблемите на България и големите предизвикателства във вътрешно и външно политически план.С една дума вотът ми е за хората.Багдасаров сподели още,че личното му мнение е ,че електронното гласуване е добро,но много хора са с резерви.Задължителното гласуване е факт и затова има опашки пред секциите.Абсурдно е обаче,че го въвеждат,а след това се прави референдум.

    Гласувам за стабилността на държавата,за професионализма,за човека който предлага обединение на България.Смятам,че това е вот за по-доброто бъдеще на нашите деца.Това сподели от своя страна Цвета Караянчева.Тя подчерта,че машинното гласуване има бъдеще,но все още трябва да се утвърди софтуера,за да няма никакъв шанс за манипулиране на гласове и проникване в системата.Караянчева припомни,че затова в Изборния кодекс е даден гратисен период,за да се усъвършенства машинното гласуване.Тя сподели също,че на този етап подкрепя задължителното гласуване,защото дава по голяма лигитимация пред обществото на избрания кандидат.

    Към момента на гласуването на двамата лидери избирателната активност в  СУ”П.Р.Славейков” бе около 15%.В секциите където имаше машинно гласуване на избирателите се даваха 6 минути да упражнят вота си.Някои определено се затрудняваха.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ко
      КО НЕ
      2 0
      21:56, 6 ное 2016
      А какво прави на втората снимка, зад урната и зад комисията, ПР-ката на областния? Туй надуто същество, май се мисли, че е над правилата и закон не го лови. СРАМ.
    • 2
      На
      наблюдател
      1 0
      09:26, 7 ное 2016
      По голям срам и отврат от този кариерист багдасаров няма.БСП отново хамелеонски и к...ски пак прегърнати с ДПС.Колко пъти им го...............но въпреки и това е сладко. докато не се изтрият от българскя политически пейзаж поне за 10 години тези две ООД-та т.е. БСП и ДПС България нищо добро не е чака.

    Още новини

    Последни новини