От х:

Днес в x:

Полицаят, арестувал френския терорист, му стана съсед по килия

    Граничният полицай Петър Нацков, който на 28 септември арестува на ГКПП Капитан Андреево търсения за тероризъм във Франция Клемент Мишел, му стана съсед по килия в хасковския арест. До куриоза се стигна, след като само два дни по-късно, на 30-ти, при спецакция на службите на същия граничен пункт бяха арестувани 4-има граничари, сред които и Нацков, както и 5-има митничари. Арестите бяха за корупция. По-късно Хасковският окръжен съд освободи 3-ма от тях, а 6-има остави зад решетките с постоянна мярка “задържане под стража”. Сред закопчаните остана и Нацков, който сега се намира в килия в съседство с тази на Клемент Мишел. Днес Пловдивският апелативен съд потвърди мярката на 6-имата.

    Също днес Окръжният съд в Хасково разреши екстрадирането на французина в родината му. Той е обвинен в общо 5 престъпления във Франция и след предаването му на френските власти ще бъде разследван. Заповедта за ареста му е заради нарушването на разпоредбата да се подписва всеки ден в местния полицейски участък.

    Известно объркване предизвика днес в съдебната зала въпросът какво да се прави с БМВ-то, 7-ма серия, на Клемент Мишел. Накрая бе решено возилото да пътува за Франция с пълномощно.

    18-годишният Клемент Мишел  трябва да се озове на френска земя в 10-дневен срок, постанови още съдът.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ви
      вип
      16 0
      16:57, 11 окт 2016
      Браво
    • 2
      H3
      H31T4R
      37 -3
      17:34, 11 окт 2016
      Кво, да правите с БМВ-то. Конфискувате го в името на НАРОДА. Ако беше го взривил някъде в България? Щяхте ли да покриете разходите по погребения.? Маймуниии.
      • Аб
        абв
        13 -2
        20:00, 11 окт 2016
        Още маймунджилъци ще ни предложите ли като идеи?!
    Последни новини