От х:

Днес в x:

От днес ни обслужват на едно гише в общината

    От днес гражданите вече ще се обслужват на едно гише в общината. Ремонтираният и преустроен касов салон бе открит с кратко тържество, а отец Никола отслужи водосвет.

    Ремонтът е глътнал 38 000 лева, в тези разходи са включени и новите мебели, уточниха от общината. В салона са разположени бюра на различните служби и дирекции в администрацията. От днес те вече са събрани на едно място. Има нова климатична инсталация, както и отделен кът за достъп до интернет за граждани.

    В салона са събрани ЕСГРАОН, деловодство, “Наеми и категоризация”, “Общински жилища”, “Общинската данъчна дирекция”, има обособено място за информация, както и три каси.

    “Така гражданите няма да обикалят по етажите, за да ги върнат отново долу да платят таксата, а после отново нагоре за да получат желания документ. Сега всичко е събрано на едно място”, обясниха от администрацията.

    На тържественото откриване присъстваха кметът Добри Беливанов, двамата му заместници Велин Балкански и Евгени Консулов, шефката на ОбС Таня Захариева, общински съветници, шефове на отдели в общината.

    Градоначалникът подари на служителите във фронт офиса на общината саксия с цвете и им пожела ползотворна работа.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Is
      Istinata
      35 -24
      16:02, 7 сеп 2016
      Браво браво ,браво овации и поздравления най -накрая .значи всичко може ,колко корупция ще бъде ликвидирана ...тези хора искат чиста и светла и ясна промяна за хасковлииии...
    • 2
      Пе
      ПЕТЪР
      25 -25
      16:14, 7 сеп 2016
      Как да няма корупция. Сигурно от тия 38.000 за ремонта са само 10 000 , а другите са за *налните отверствия на някои общински подлоги
    • 3
      Да
      Данъкоплатец
      28 -11
      17:06, 7 сеп 2016
      Като комсомолки са с тези червени шалчета. Но определено изглеждат по-добре от предишните пижами на точки. УСПЕХ !
    • 4
      Go
      gost
      28 -1
      17:12, 7 сеп 2016
      Половината хасковлии отдавна ги обслужват през интернет в чужбина без дори да ходят в общините, ама хайде, хаирлия да е....
    • 5
      Гр
      Гражданин
      31 -27
      18:02, 7 сеп 2016
      Господин Беливанов ,поздравления за промените в общината , Вие сте успешен ръководител,имате страхотен нюх за подбор на екип.Пожелаваме Ви,с Вашите идеи и действия да радвате гражданите на Хасково!
      • Не
        Незапознат
        4 0
        23:46, 7 сеп 2016
        Четейки това имам чувството че излизате от конгрес на ЦК на БКП.И продължавате навън с лозунгите и хвалебствията.Но реалноста вече там е друга.Не разбирате ли че се сменя опаковката с по-лъскава а съдържанието си остава същото.
    • 6
      Ал
      Алексей Волков
      12 -3
      18:15, 7 сеп 2016
      кога ще пристигне ПАТРИАРХ НЕОФИТ ,къде ще е посрещането
    • 7
      Ам
      Амииии
      19 -5
      18:58, 7 сеп 2016
      Браво за експедитивността!Кога обществени поръчки минаха,кога бумаги, кога бригади.....Еееееех така да беше и с Рилски, и с Петьофи, и с градините.....Ма търпелив рая сме-ще чакаме......
    • 8
      Об
      Обслужен
      12 -5
      20:52, 7 сеп 2016
      Ура, Ура, Ура, за големите инвестиции на новата власт. Това сигурно е включено в програмата на Общината за намаляване на безработицата, като гледам колко народ е наредил с червени връзки. А бе то не останаха хора в този град, а те Обслужват ли Обслужват милите.
      А двете каки от първата снимка не бяха ли от хората на Узунджовеца?
    • 9
      Ве
      Веселина
      2 0
      08:58, 8 сеп 2016
      Дано вече имат и ПОС терминал, че ако не носиш пори в брой не можеш да си платиш таксите :)
    Последни новини