От х:

Днес в x:

34-годишен от Хасково се задуши в дома си

34-годишният Антон Илиев Тенчев почина от задушаване в апартамент на хасковския бул. "България" 118 днес малко след обед. На мястото пристигнаха екип на пожарната, криминалисти, д-р Христо Еленски от Съдебна медицина, лекари от Бърза помощ.

Разследващите категорично забраниха да се влиза във все още задименото жилище с мотива, че се извършва разследване. Според оскъдната информация обаче става дума за самоубийство. Антон запалил на пода в апартамента купчини хартии и драснал клечката. От гъстия дим постепенно се унесъл и се задушил. Такава е първоначалната версия на разследващите, според които няма данни за извършено престъпление.

По непотвърдена информация Антон имал леки психически отклонения. Според съседи е обичал и да си пийва. Снощи той дори искал пари назаем от комшийка, която обаче му отказала.

Антон Тенчев живеел в жилището на бул. "България" на семейни начала с Христина, която обаче днес е извън града. Според съседите те рядко се мяркали в апартамента, но от близо половин година се заседяли в Хасково.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини