От х:

Днес в x:

Вимакс Клима с нов офис в гр. Хасково

Изображение 1 от 5

    Вимакс Клима е основана през 1999 година с основен предмет на дейност продажба, монтаж и сервиз на битови сплит и мултисплит системи. Тясно специализирана е в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки климатици. Днес фирмата предлага широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията. 

    Служителите на Вимакс Клима изграждат отоплителни и климатични инсталации в жилища, търговски и промишлени сгради. Фирмата е лидер на пазара на климатична техника в гр. София и един от водещите търговци в цялата страна. Офиси на Вимакс Клима има в областите Варна, Пловдив, Кърджали, Пазарджик, Велико Търново, Бургас, а вече и в Хасково. Офиси също има и в градовете Казанлък, Айтос, Асеновград и Карнобат. С всяка изминала година Вимакс Клима разширява своята търговска мрежа, като предлага на своите клиенти нови и атрактивни предложения. 

    Мисията на Вимакс Клима е да осигури на своите клиенти качествени продукти на доказали се производители с гарантиран произход. Всичко, което монтираме, проектираме и изграждаме, отговаря на най-високите стандарти за качество, безопасност и екологосъобразност. Удовлетворението на клиентите е от първостепенно значение за нас и ние влагаме всички свои усилия, за да го постигнем. 

    Вимакс Клима предлага системи за климатизация на Aux, Carrier, Daikin, Fujitsu General, Fuji Electric, Fujitsu, Gree, Hitachi, Invertor, Kobe, LG, Midea, Mitsubishi Electric, Panasonic, Sharp, TCL, Toshiba. 

    Вимакс Клима е официален представител на най-големите производители на отоплителни конвекторни панели Adax, Airelec, Nobo, Dinplex, Atlantic, Diplomat, Eldom и Tesy. Вимакс Клима работи с водещите производители на бойлери Atlantic, Diplomat, Eldom, Tesy, Ariston, Bosch и Gorenje. 

    Фирмата е оторизиран Kärcher  търговец за България. Имаме изградени тесни партньорски отношения с представителството на Kärcher в Австрия и предлагаме качествени продукти с доказан произход. Всички уреди са произведени в завода на Alfred Kärcher Gmbh&Co.KG. 

    В областта на електродомакинските уреди Вимакс Клима работи със световноизвестните марки Liebherr, Bosch, Gorenje, Siemens и Hansa. Всички продукти отговарят на най-високите стандарти за качество, заложени от европейските производители. Предлагаме широка гама от хладилници и фризери. 

    Офисът на Вимакс Клима в гр. Хасково е на бул. „Освобождение“ 12А. 

    Телефон: 038/620303 , 0897/943965

    e-mail: haskovo@vimax.bg 

    www.vimax.bg

    Видеа по темата

    Последни новини