От х:

Днес в x:

Пожар от любов подпали къща на „Акация“

    Пожар от любов. Така определиха живеещите в квартал „Република“ инцидентът, при който пламна къщурката на Гюкчен Фатме край ул. „Акация“.

    25-годишната жена подозира, че в основата на палежа стои бившият й мъж, от който има 3 деца. „На първия мъж, съмнява ме“, хвърли вината тя върху някогашната си изгора. По нейни думи двамата се разделили, тъй като мъжът й пиел по литър ракия на ден. После заживяла с друг. Днес по време на пожара обаче той бил на работа. Когато се подпалили и нея я нямало- отишла да навести баба си, която живеела наблизо.

    Според Гюкчен, бившият й спокойно се е промъкнал в къщата й, тъй като външната врата не била заключена и драснал клечката в спалнята.

    Огънят беше засегнал само леглото и част от стените бяха опушени. „Добре, че комшийката видяла огъня, иначе всичко щеше да изгори компле“, развълнувано обясняваше и майката на Гюкчен, която се беше притекла на помощ да спасява къщурката на щерка си. Комшиите също се втурнали да гасят пламъците с кофи вода. На място бяха изпратени два полицейски екипа и два противопожарни, които бяха разходени напразно, тъй като при пристигането им пламъците били потушени.

    Униформените правиха оглед в къщурката за изясняване причината за пожара. Те обаче откриха и други следи от предишен пожар под леглото на Гюкчен. Според нея не е изключено огънят да е лумнал и от забравена цигара.

    Ива Иванова  

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      I
      i
      38 -1
      13:55, 4 авг 2016
      От първия три деца вероятно и от втория ще са три възможно и трети да има и там още три МАШАЛЛАда живее циганска БългарияА полицаите да внимават щото в Сандански ядоха БОЙ от зиганите
    • 2
      Аб
      Абе хора
      44 -3
      14:13, 4 авг 2016
      Абе хора, това новина ли е - ами те ромите всеки ден се напиват, правят скандали, събират се разделят, палят, крадат, лъжат и живеят от помощи. Какво се очаква от нас - да им съчувстваме или какво. Аман от зигански разправии. Жевеят незаконно и в коптори - полиция и пожарна ще ги пази! АМАН ЗАМАН!
    • 3
      Ку
      Култура ми Янко!
      24 -3
      15:41, 4 авг 2016
      Това не са хора, а възобновяем источник на енергия. Само трябва да ги извозваме към теца и да ги горим там. Докато изгорим наличните те пак ще са се нароили. По-бързо от вятъра.
    • 4
      Лю
      Любопитна
      2 -4
      20:24, 4 авг 2016
      Някой знае ли името на полицая , който е от ляво по-високия ???
    • 5
      Г-
      Г-н Генчев
      6 0
      23:40, 4 авг 2016
      Бай Хитлер не си е свършил работата....
    Последни новини