От х:

Днес в x:

Професор по икономика представи ноухау, което ще донесе на България 60 млр.евро

Професорът по икономика и магистър по право Божидар Попов представи в Хасково днес концепцията си за тотален икономически просперитет на България.

Попов е разработил програма, която стъпва на основата за създаването на управленска структура в подкрепа на потенциалните иноватори в страната. Според него първата стъпка в това е създаването на Комитет по новаторство в областта на организацията на труда и управлението на националното стопанство към МС. „ Този комитет ще е на самоиздръжка и първоначално ядрото в него ще сме около 30 интелектуалци“, обясни Попов. Комитетът ще има за цел да внедри и осъществи независима икономическа програма за преодоляване на кризата България. От продажбата на ноу-хау той смята да привлече в страната поне 60 милиарда евро, които да изправят икономиката ни на крака.

Ако има подкрепата на правителството, по думите му схемата му може да проработи в рамките на два месеца и първите огромни парични ресурси да влязат в държавната хазна. Според разработената от Попов методология за работа на Комитета, той ще получава по 2 % от постъпленията, с които ще се издържа.

 Красимира  Славова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ва
    Васко
    10 0
    13:45, 4 авг 2016
    Тоя това го разправя от 40 години.
    • По
      Порчо
      9 0
      16:21, 4 авг 2016
      А кога ще внесат и мармотчета, които да седят и да завиват в станиолче пачките, за да не се морим ние?
  • 2
    At
    AT&T
    10 0
    14:00, 4 авг 2016
    Кои са тези около 30 интелектуалци и какво е ноу-хауто ?
  • 3
    I
    i
    11 0
    14:04, 4 авг 2016
    Ма тоя е най големия фокусник на планетата остава единствено да го назначат и след 2 месеца България ще я превърнем в нонстоп ресторант само ще ядем и ще се кефим в необрозимото бъдеще --Хей живот здравей здравей Само ще лапаме Ей така си представях КОМУНИЗЪМА
  • 4
    Re
    Reduta
    11 0
    14:42, 4 авг 2016
    - Божидар Попов бе осъден за педофилия и имаше няколко присъди. Беше лежал в Затвора - София два или три пъти - рецидивист. Същият никога не е бил професор.
    - През 2005 г. по време на поредния му престой в Софийския затвор Попов бе насочен за лечение в СБАЛ "Свети Наум". Беше му поставена диагноза "кверулантна психопатия". Болестното му състояние се изразяваше в непрекъснато писане на писма и сигнали до всевъзможни инстанции, в които внушаваше, че е икономически гений, който ще спаси България и света от кризата.
    • Jo
      John
      0 0
      16:26, 5 авг 2016
      ааа, с голи ръце е хванал шарани-журналисти!
  • 5
    Чи
    чичо манчо
    5 0
    17:59, 4 авг 2016
    Красимирче къде намери тоя дръвник за да ни поднасяш тая информация
Последни новини