От х:

Днес в x:

Свиленград сред деветте града в България с Ден на йогата

Пограничният Свиленград ще е един от деветте в страната, в които 21-юни ще бъде отбелязан като Международен ден на йогата.

Сред останалите са София, Пловдив, Велико Търново, Русе, Силистра.

Всички тези градове ще станат част от празника по целия свят.

В Свиленград от 18.30 ч. в Спортната зала ще се проведе голяма празнична йога практика, отворена за всички желаещи.

Организацията е на Община Свиленград и се осъществява съвместно с посолството на Република Индия в България и двете местни йога школи.
В продължение на 2 часа всеки може да се включи в изпълнението на дихателни упражнения и асани, хармонизиращи духа и тялото. Практиката ще се води от старшия експерт „Хуманитарни дейности” към Общинската администрация и инструктор по йога към фондация „Изкуството да живееш” Ивалина Кръстева-Недева и инструктора по йога от Иванка Миткова. 
2016 е втората поредна година, в която Свиленград се включва в световното честване на йога празника. Две поредни години -през 2014 и 2015 г. градът бе домакин и на Държавното първенство по йога. 

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Th
    the power
    6 0
    19:26, 20 юни 2016
    Хасково сме прекалено тип "здрави копелета" за такива неща

    Кафенета, кръчми, коли, джипове, схеми, внос на най-различни неща от Турция, луди истории, истории със затворници ( щото вече другите не вдигат градуса) бой в дискотеката в петък, кв. Орфей...

    .. масовия хасковлия няма как да навлезе в такива неща. преди време беше за смях някой ако тича ( се излага ) за здраве на Кенана...

Още новини

Последни новини