От х:

Днес в x:

Копаят за газопровод на “Георги Кирков”, бликна вода

Изображение 1 от 3

    Прокарването на газопровод на хасковската улица “Георги Кирков” предизвика ВиК авария до Трета поликлиника и остави живеещите в района на сухо. Водата бликна по асфалта и надолу тръгна цяла река.

    “С торпедото са закачили част от водопровода и са предизвикали аварията” потвърди за Haskovo.net шефът на район Хасково във ВиК Иванко Милушев. Работниците на газовата фирма са разкопали участъка, а хората на водното дружество са на място с резервна тръба, за да сменят авариралата.

    “Надявам се докъм час, около 17 часа, водоподаванаето в района да бъде възстановено”, увери Милушев.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Се
      СЕЛЕНЖЕР
      7 -5
      17:09, 6 юни 2016
      Аз копнах доматите днес и текна мазут,но си го пълня в една цистерна и на никой не казвам зер се разкопат мързеливите и попаднат на моя дамар...
    • 2
      Ху
      Хулиган
      4 -3
      19:50, 6 юни 2016
      А бе човек, що издаваш келепира? Сега ще дойдат от митници мвр данъчни. И почват дай разрешително ,лиценз, данък плати ли? Акциз плати ли? Се пари! Пари!
    • 3
      Bo
      bobo
      9 0
      21:04, 6 юни 2016
      Това е проклятието Българско. Съвсем не заслужено улица Княз Александър бе преименувана на Георги Кирков чиято единствена заслуга е написването на възвание до българските войници през 1917 година да напуснат фронта. А какви са заслугите на Княз Александър да я има България - четете историята.
      • Се
        СЕЛЕНЖЕР
        4 -1
        07:28, 7 юни 2016
        Как да няма заслуги???!!!! Нима не знаеш кои са си на власт ????ако не знаеш поради заблуда или си по късно роден на власт са децата на комунистите...играят играта на капитализма за който понятие си нямат,че с две леви ръце в задника навряни нищо не става...
    Последни новини