От х:

Днес в x:

Възрастна дама арестувана за 73-ти път

Американската полиция арестува за 73-ти път възрастна крадла, съобщи АР. Властите безуспешно се опитват да установят самоличността й, тъй като през живота си, жената е използвала 36 различни имена. В момента се нарича Катрин Кели.

Съдът в Манхатън е повдигнал обвинение срещу Кели. Тя е заподозряна в кражба. На 15 октомври дамата задигнала бележник от супермаркет в Ню Йорк и го скрила в сутиена си, където го открили и полицаите. Те я заподозрели, когато възрастната дама се опитвала да бръкне в чантите на купувачите.

Катрин Кели е арестувана за пръв път през 1971 година. Тогава името й било Шарлота Мартинели, а обвинението й - фалшифициране на пари.Не е известно как е приключило делото. Най-често дамата е залавяна от полицията във Бруклин, Манхатън и Лонг Айлънд.Обвиненията срещу нея винаги са били тежки, но в последствие са смегчавани.

Не е известна и истинската възраст на престъпницата, тъй като тя е посочила 26 различни дати на ражадане. Ако се вземе предвид последната й самоличност, то тя е на 76-години.Адресът й все още се уточнява. Тя е посочила, че живее на Пенсилвания Авеню 1600, където всъщност се намира Белият Дом във Вашингтон, а в Ню Йорк просто няма такъв адрес.Според адвокатът на обвиняемата - Джеймс Нилсън, съдът тепърва ще трябва да изсясни психическото състояние на клиентката му.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини