От х:

Днес в x:

Бретонът пак е на мода

Фризурите с бретон се завръщат на мода. Небрежно подстригани тип "пони" прическите си завоюват водещо място с нова сила и очарование.

В рекламните колекции на Dior Addict бретонът е леко хаотичен и неравен, докато домът на модата Chanel предлага варианта на гъст, почти закриващ веждите бретон, пише в. "Монитор".

Ако пък не сте абсолютни почитатели на сресания напред бретон тип "пони", можете да го срешите настрани, съветват дизайнерите от Chloe.

Към шика и красотата на дългата и добре поддържана коса повечето модни дизайнери предпочитат обемната коса, която пада лежерно на едри вълни. Това е фризура, която е особено подходяща, ако имате дълга гъста коса и нямате намерение да се простите с женствеността на тази природна даденост.

Gucci и Georges Chakra залагат точно на този тип женски фризури, които са непринудено лежерни и падат на меки вълни върху раменете.

В цветово отношение за сезона есен-зима модерни са натуралните, естествените оттенъци на косата - естествено кестеняво, пшенично русо, черно.

Ако искате все пак да се откроявате на фона на останалите или сте се затъжили за по-ярките цветове, които пък са абсолютен хит в облеклото и аксесоарите за есента и зимата, може да изберете рижавочервено, платинено русо, в стил Кристина Агилера, или гарваново черно.
Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини