От х:

Днес в x:

Ченгета и камери ще разкриват Горсов, грозят го пет години затвор

В почти криминален сериал се превърна трагедията около Мануела Горсова и действията на нейния баща.

След като стана ясно, че Красимир Горсов е проиграл парите за лечението на момичето и прокуратурата обяви, че от дарителските сметки липсват 75 хил. лв бе взето решение полицаи да обикалят казината, в които Красимир е проиграл парите и да събират всички записи от камери.

Акцията ще продължи около месец, като ще има проверка и за всички пари, които бащата на Мануела е получил срещу разписка.

Шефът на Софийската районна прокуратура Александър Налбантов е категоричен, че на Горсов ще бъде повдигнато обвинение за злоупотреба с доверие, което се наказва с до 5 години затвор.

Освен сумите дарени от различни граждани има и набирателна сметка, по която Максим Стависки е превел обезщетението от 80 000 лева.

В крайна сметка се оказа, че теглене има и от трите сметки на Мануела, а не както се говореше в началото, че липсват пари само от сметката на Максим, обясни Налбантов пред "Стандарт".

Красимир Горсов признал в прокуратурата, че почти всяка вечер залагал между 4000 и 5000 лева. Имало е случаи, когато е губел и над 6000 лева.

Прокуратурата засега ще разреши на бащата на Мануела да напуска страната, тъй като дъщеря му се лекува в Израел.

По-рано днес Горсов призна вината си пред Нова телевизия и заяви, че едва ли ще има очи да види детето си за рождения му ден.

Мануела пострада на 5 август миналата година, когато Максим Стависки предизвика тежка верижна катастрофа на пътя Приморско-Бургас с още две коли.

При нея загина 24-годишният Петър Петров от Сливен и тежко пострада 19-годишната Мануела Горсова от Велико Търново.

Още в първите часове след инцидента бе констатирано, че фигуристът е бил в нетрезво състояние. Първоначално количеството алкохол в кръвта на Максим бе констатирано на 1,18 промила, но в хода на досъдебното производство прокуратурата го прецизира на 1,29 промила.

Мануела Горсова, която изпадна в кома след катастрофата, в момента е на лечение в Израел, заедно с майка си Диана.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини