От х:

Днес в x:

Откриха колата на изчезналия Румен Димитров-Декстър?

Продължава издирването на 28-годишния Румен Димитров Динев-Декстър, който изчезна безследно на 21 юли т.г. Младият мъж, известен във фото-форумите с ника Декстър, е с постоянен адрес в ж.к. "Младост".

В най-големия сайт за любители фотографи продължава да "върви" форумът, в който негови приятели, граждани изказват предположения за неговото мистериозно изчезва

Във форума е показана и снимка на неговата кола Пежо - металик, открита в Младост, но коментарът на автора е, че спирането на колата има особено положение.

"Червената кола, която се вижда на улицата, пред колата на Декстър, перпендикулярно, не е в движение, личи, че е зарязана там от доста време. Уж щяха да ги вдигат такива коли, ама дръжки.

Така че колата на Декстър може нарочно да е оставена точно зад нея - така номерът не се вижда от преминаващите по улицата коли. Всъщност този, който точно я е засякъл е защото е минавал пеша оттам, по тротоара.

В същото време там тротоарът е доста широк и по принцип хората си паркират колите, така че можеше да си стои доста време."

Авторът във форума продължава с извода, че "колата (пежото на Румен Димитров), мисля, че е просто оставена. Почти сигурно, като гледам предното стъкло и гумите, са минала през автомивка, и то някъде съвсем наблизо.

Аз като изляза от автомивката и след един км в милата столица гумите ми пак са прашни и сиви.", заключава авторът във фотофорума.

Столичното Шесто РПУ издирва вече повече от седмици 28-годишния Румен Димитров Динев-Декстър. На 21 юли Румен е напуснал вилата на родителите си в кв. "Симеоново" с лек автомобил "Пежо 206", сив металик, и оттогава е в неизвестност.

Регистрационният номер на колата е С 4992 ХТ. По нищо обаче не личало, че фотографът-любител смята да отсъства дълго време, тъй като в къщата били открити фотоапаратът и лаптопът му, без които Динев обикновено не излизал никъде.

28-годишният Румен не е семеен и е единствено дете на родителите си. Според запознати баща му - Димитър Динев, е един от най-добрите специалисти в Гражданска защита.

Фотографът-любител, който професионално се занимавал с търговия с недвижими имоти, е видян за последно от приятелите си на 20 юли, когато тръгва с колата си от Асеновград за София. В Асеновград Декстъра е бил на фотографски пленер.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини