От х:

Днес в x:

Полицаи отказват подкуп на служителка на Висшия съдебен съвет

31-годишна шофьорка предложила три банкноти от по 20 лева, за да се отърве, след като ударила пешеходка в Слънчев бряг


Трима полицаи - Стоян Желев от РУ Несебър, Иван Иванов от СОД РУ Стара Загора и Николай Стоянов от РУ Чирпан отказаха подкуп, предложен им от 31-годишната И.Н. от София, съобщава пресцентърът на МВР.

Вчера към 18.15 часа на алеята зад хотел "Корал" в Слънчев бряг, "Сузуки гранд витара" с пловдивска регистрация, управляван от И.Н. /31 г./ от София ударил пешеходка. Пострадалата леко при инцидента М.Ф. на 66 години е немска туристка, отседнала в курорта. Съпругът й спрял лекия автомобил и сигнализирал служителите на реда.

При изясняването на случая полицаите обяснили на шофьорката, че ще й направят алкохолен тест с дрегер. И.Н. отказала, като представила служебна карта за служител от администрацията на Висшия съдебен съвет. След повторна покана от страна на полицаите за доброволна проба за алкохол, И.Н. хвърлила в полицейския автомобил сгънати банкноти по 20 лева и предложила на служителите "да се почерпят". Полицаите приканили жената да си прибере парите, но тя отказала и след като изгладила понамачканите банкноти, отново ги оставила в служебния автомобил.

За случая е уведомена Окръжната прокуратура в Бургас. Трите банкноти по 20 лева са иззети. И.Н. е задържана в РПУ Несебър с полицейска заповед за 24 часа.


Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини