От х:

Днес в x:

Как да открием любовта онлайн

Заетите млади жени отдавна откриха отличен начин за намиране на партньор - в сайтовете за запознанства в Интернет. Какво по-лесно от това? Попълваш анкетата и започваш да получаваш писма от мъже, желаещи да те поканят на среща. Но не всичко е толкова просто. За да бъде онлайн-запознанството успешно, трябва да се спазват определени правила.

Интернет-запознанството не е идеалният вариант да изграждане на отношения с мъж. Но за тези, които нямат много време, за да се запознават "случайно" на изложби, театри и други офлайн места, това е една оптимална, а понякога и единствена възможност.

Интернет запознанството си има своите предимства:

- Можете да едновременно да разглеждате профилите на много мъже, при това в уютна домашна обстановка (или дори на работното място) и да отхвърляте тези, които не ви харесват.

- Без да ставате от компютъра, вие можете веднага да се свържете с мъжете, които ви допадат и да разберете дали вашите интереси и възгледи съвпадат. А това икономисва време и нерви.

- Интернет-запознанството е отличен шанс да си намерите подходящ мъж и затова е важно да не допускате грешки.

Кои са най-разпространените грешки?

1. Прекалената настойчивост

Въпреки че за това често обвиняват мъжете, жените също грешат с прекалената си настойчивост. Това е особено характерно за еманципираните дами, които не губят време в празни приказки и искат да видят "на живо" събеседника си.

Те настояват за незабавна среща и често с това плашат мъжа. Особено ако той е влязъл в сайта за запознанство не с цел търсене на жена "за една нощ", а за запознаване с жената "на своя живот".

За да избегнете тази грешка повтаряйте си, че няма закъде да бързате. Ако това е "вашият" човек, вие ще успеете да се насладите на общуването си с него, а ако не е "вашият" - по-добре за сте наясно с това преди да се срещнете в реалния свят.

2. "Розови очила"

Интернет-запознанството е опасно с това, че жените (особено тези, които обичат да мечтаят и да си фантазират) могат да започнат да идеализират непознатия мъж и да му приписват качества, които той в действителност не притежава.

Резултатът от това е жестоко разочарование още при първата среща, а след това изпадане в депресия. Колкото по-дълго е било общуването в чата, толкова по-болезнено може да бъде реалното запознанство.

За да избегнете тази грешка се постарайте максимално да се абстрахирате от емоциите си. Възприемайте само информацията написана в анкетата или казана ви по време на разговор - не си "добавяйте" нищо друго. Така вие ще си изградите някаква реална представа - разбира се, при положение, че мъжът винаги ви е говорил истината.

3. Лъжата

Всеки иска да изглежда по-добре в очите на останалите. Новото запознанство е отличен повод да се представим в по-добра светлина. И понякога може човек да се изкуши да поизлъже малко. Например за възрастта си, теглото, образованието и т.н.

Струва ни се, че в това няма нищо страшно. Но ако отношенията с харесвания от вас мъж продължат в реалността, той ще открие разликата. Малко са тези мъже, които ще се примирят с откровената лъжа - и вашите отношения няма да имат никакво бъдеще.

Затова не си струва да рискувате и да се поддавате на изкушението да съобщавате лъжливи факти. В противен случай цялото време, отделено за търсене на идеалния мъж, може да се окаже напразно изгубено.

Източник: tia.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини