От х:

Днес в x:

Photoshop срещу холивудските стандарти за красота

Звездите винаги са били еталон за красота, стил и здраве за простосмъртните - те са слаби, нямат целулит, пъпки и пришки, синини и още какви ли не загрозяващи ги неща.

Шегаджии от сайта www.worth100.com, уморени от идеалните снимки на звездите, са решили малко да ги "украсят" с помощта на компютър. С Photoshop те са се сдобили с кожни болести, мръсни коси и синини.

Дори красавици като Кийра Найтли или секс символът Дженифър Лопес след намесата изглеждат така, сякаш са излезли от нощните ви кошмари, твърди в. "Нюз ъв дъ уърлд".

Кой би помислил, че звездата от "Карибски пирати" Кийра Найтли ще се превърне в страшилище, ако има сключени вежди, криви, мръсни зъби и кожа, покрита с пришки.

Задните части на 39-годишната Дженифър Лопес биха останали незабелязани, ако тя бе със сивеещо-русоляви коси, хлътнали, негримирани очи и жълти зъби, като обезобразеното й подобие.

Дори 37-годишният красавец Мат Деймън не е избегнал свещения гняв на Photoshop-а.

Редовните победители в конкурсите за компютърна графика са изобразили изпълнителя на ролята на Джейсън Борн като стар пияница със зачервени очи и разсеян поглед.

Поп кралицата Мадона е показана като бабичка с куп бръчки. Дали пък наистина не изглежда така, когато над нейния вид не са поработили специалисти?

Как би изглеждала 39-годишната Дженифър Анистън, ако не бе попаднала в сериала "Приятели", а в лоша компания? Напълно възможно е да е с гнойни пъпки, зачервени, уморени очи, жълти нокти и белези по тялото.

Примерното татенце Том Круз се е превърнало в жалко подобие на самия себе си. 46-годишната звезда от "Невъзможна мисия" рязко се е състарил - на главата му са се появили сиви кичури, а лицето му е покрито с дълбоки бръчки.

С помощта на Photoshop-а са променени до неузнаваемост и звезди като Камерън Диас, Салма Хайек, Брад Пит
Източник: bta.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини