От х:

Днес в x:

Американец откри в сандвича си нож

Жителят на Ню Йорк – Джон Агнесини подаде жалба в съда срещу заведението за бързо хранене Subway, след като откри в любимия си сандвич 18-сантиметров нож, съобщи Reuters. Ищецът смята да съди заведението за 1 милион долара.

Агнесини твърди, че през юни месец си поръчал в ресторанта сандвич, отхапал от него и тогава съзрял острието, което се подавало.

„Дори не мога да си представя, какво щеше да се случи ако не го бях забелязал. Последното, което очаквам да намеря в сандича си е нож", споделя пострадалия.

Според Агнесини, от заведението дори не се извинили. От своя страна, представител на ресторанта Кевин Кейн, съобщи че в момента се извършва проверка във връзка с иска на Агнесини.
„Ние отделяме голямо внимание на безопасността на нашата продукция, а също така и много внимателно се отнасяме към клиентите си", се говори в прес-съобщението на компанията Subway.
Адвокатката на Агнесини – Йета Кърланд не изключва възможността за преднамерено причиняване на вреда на клиента й и ако подозренията й се докажат, тя обещава да съди компанията за по-голямо обезщетение.


Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини