От х:

Днес в x:

Сексът оголва и душата

Навиците в леглото на мъжа разкриват характера му.

По начина, по който един мъж се държи в леглото: любовната игра, позите за секс, които предпочита, поведението непосредствено след акта, може да ви разкрие доста за неговия характер. Затова, ако не искате да направите грешка при избора на партньор, бъдете внимателна!

Първото, на което трябва да обърнете внимание, е начина, по който той се държи по време на любовната игра и секса. Ако партньорът ви се е погрижил да създаде романтична обстановка (пали свещи, пуска нежна музика и пр.), той би направил всичко, за да ви достави удоволствие. Ако той постоянно или поне от време на време ви гледа в очите по време на секс, това означава, че той изпитва към вас дълбоки чувства и вашите емоции не са му безразлични.

Ако ви целува много меко, това означава, че той доста се вълнува и не знае как да ви достави удоволствие. В този случай се опитайте да го успокоите, бъдете внимателна и нежна или просто кажете какво искате.

Доста може да се каже за мъжа по това, каква поза предпочита. Ако най-много му харесва да е отзад, това означава, че той е уверен в себе си и обича да контролира ситуацията. Това не е лошо, но понякога той може да прояви прекалена самоувереност и да се държи дори обидно-покровителствено с вас. Освен това, позата, при която мъжа е отзад, изключва зрителен контакт. А това е индикация, че партньорът ви не обича да показва емоциите си - дори пред най-близките си хора.

Ако партньорът ви предпочита поза на една страна, с лица един към друг, това означава, че му се иска да бъде максимално близко до вас. Това също сигнализира, че не е сигурен във вашите чувства към него и има нужда да му докажете, че ви е скъп. Ако тази фаза на несигурност е отминала във вашите отношения, а той все още предпочита тази поза, то тогава, преди всичко, избранникът ви е един чувствителен и нежен любовник.

Смята се, че мъжете, които харесват позата, при която жената е отгоре, са егоисти, които искат партньорката им да прави всичко за тях и вместо тях. Това обаче изобщо не е задължително. Много вероятно е мъжът не само да иска да прекара добре времето с вас, но и да е загрижен за вашето удовлетворение, тъй като именно в тази поза много жени успяват да достигнат оргазъм.

Ако партньорът ви предпочита мисионерската поза, това означава, че обича да прави нещата както трябва и не отстъпва от принципите си. Преди всичко той е верен и предан мъж, който няма да ви подведе в трудни ситуации. Това го прави идеален партньор за жени, които търсят най-вече стабилност и увереност. Ако обаче вие смятате, че животът трябва да е безкраен празник, с периодични фойерверки, то такъв мъж би ви се сторил малко скучен.

Времето веднага след секс е отлична възможност да разберете какво чувства мъжът към вас в действителност. Ако, достигайки оргазъм, той веднага се отделя от вас, то това може да е индикация, че той се пази от вас и от емоциите ви. Това може да е и сигнал, че този мъж иска от вас само секс, без да изпитва чувства или да има сериозни намерения.

Все пак, преди да правите каквито и да било изводи, по-добре е да поговите с него и да му кажете, че бихте искала да не ви оставя веднага след секса (разбира се, ако всъщност вие искате това). Възможно е вашият избраник да е неопитен или пък да има някакви комплекси, които да го карат да бърза да скрие чувствата и голотата си.

Източник: tia.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини