От х:

Днес в x:

Барса вече преговаря с Арсенал за Адебайор

Барселона вече преговаря с Арсенал за трансфера на Емануел Адебайор, гръмна вестник "Спорт". Нападателят е една от целите на отбора и е считан за потенциален заместник на Самуел Етоо, който почти сигурно ще бъде продаден.

Според изданието вицепрезидентът Марк Ингла вече е провел предварителни разговори с представители на английския клуб, а в момента продължава да преговаря, въпреки че все още нещата са в твърде ранна фаза.

Шефът на каталунците се е интересувал и от положението на Александър Хлеб, който не е много доволен от ситуацията си на "Емиратс Стейдиъм" и дори преди време се появиха информации, че е готов също да премине на "Ноу Камп" и дори вече е приел условията, които са му предложени.

Първоначално от Арсенал не са искали да преговарят за двамата футболисти, но самите играчи са помолили клуба да изслуша евентуалните предложения на Барселона, които са се оказали доста добри.

Освен това и Адебайор и Хлеб не са много доволни от парите, които получават в тима на Арсен Венгер и са склонни да напуснат, тъй като в Испания ще взимат по-добра заплата.


Източник: gol.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини