От х:

Днес в x:

Ja Rule не пожела лимузина, поръча чушка бюрек

Нюйоркската хип-хоп звезда Ja Rule се оказа един от най-земните изпълнители на музикалния маратон Lovech Party Fest, който започна във вторник и приключи вчера.

Преди да пристигне в четвъртък вечерта, организаторите се бяха подготвили да го посрещнат с класическите за рап певец почести като лимузини и шампанско. Стъписан, чернокожият изпълнител побърза да ги успокои, че е нормален човек и няма нужда да го носят на ръце.

Неговият кетъринг беше доста необичаен, но не и претенциозен. Той поръча фъстъчено масло и енергийни напитки за сцената, а за вечерята след концерта - чушка бюрек и торта гараш.

Когато пристигна в града на люляците, Ja Rule се снима с всички фенoве, насъбрали се пред хотела му, и търпеливо раздаде автографи. Преди да се отправи към сцената, той даде кратка пресконференция.

Непосредствено преди него Ицо Хазарта и Лора Караджова от подгряващата група от българска страна трябваше да отговарят на запитванията на журналистите. Фронтменът на Ъпсурт обаче обявяваше всеки въпрос за "тъп" и засипваше с подигравки всеки представител на медиите, дръзнал да се поинтересува от кариерата му.

За разлика от рап изпълнителя "родно производство" нюйоркският му колега не показа мания за величие. Той призна, че е осъзнал до какви размери е достигнала славата му чак когато стигнал милион и половина продадени копия.

На въпрос как успява да поддържа темпото всяка година да вади албум, Ja Rule отговори с мотото си - "Ще си почивам, като умра".

Подобно на Д-р Албан, който зарадва феновете във вторник, и той се възхити от красотата на българските момичета и каза, че с удоволствие би ги включил в негов клип.

А ето какво каза рапърът в интервю специално за "Монитор":

Мислиш ли, че хип-хопът, която правиш, върви към своя залез?

Не и докато аз съм жив. Просто този жанр е в такава фаза. Хората искат да го обявят за мъртъв, но всъщност не е и няма да умре скоро.

Беше арестуван за незаконно притежаване на оръжие, това добра реклама ли беше за твоята кариера?

Казват, че няма лоша реклама, но не и когато се опасяваш, че можеш да влезеш в затвора, разочарован съм, че това стана.

Не ти харесаха последствията или конкретно престоят в затвора?

Ами всъщност още си чакам решението на съда...

В биографията ти, публикувана в wikipedia.оrg, пише, че родителите ти не са ти позволявали да слушаш рап музика?

Ами това не е вярно. Не знам откъде изскочи. Истината е, че майка ми е много горда с мен, обожава музиката ми. Е, баба ми и дядо ми отначало бяха доста против. Но пък сега баба ми се кефи. Е, дядо си е задник и, логично, мисли, че аз и съм задник.

Във война си с колегата ти 50 cent, не се ли притесняваш, че може да ти се случи нещо лошо?

Е, ние сме в студена война. Не се страхувам от нищо. Само Господ може да е съдник. Виж, от него се страхувам, да.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини