От х:

Днес в x:

Война за стола на Анна Цолова

Векилска се връща при Бареков, за стола се натиска и Милена Филчева.

Водещата на сутрешния Би Ти Ви блок Анна Цолова призна тези дни, че носи бебешки зародиш в корема си. Ако бременността й върви без усложнения, тв звездата ще може да се подвизава на екран още няколко месеца. След това шефовете на канала на Мърдок ще трябва да сложат нова партньорка на Бареков. Най-спрягани за заместничка на Цолова в момента са 2 имена - Мариана Векилска и Милена Филчева.

Векилска е по-вероятният вариант за водеща на „Тази сутрин". Тя вече е водила предаването преди няколко години. Напусна го заради втората си бременност. Изненадващо обаче след изтичането на отпуска й по майчинство шефовете на Би Ти Ви не я върнаха до Николай Бареков. Направиха я говорителка на кратките информационни емисии, които по принцип са значително по-малко гледани от сутрешния блок.

Мълви се, че една от причините за понижението на Мариана е това, че не е успяла да отслабне след раждането на сина си Момо. Малкият се появи на бял свят на 30 юни 2005-а. Негов баща е Симеон Колев. Някога и той беше тв водещ, а в момента се подвизава в БГ радио.

Самата Векилска е лансирала в свои интервюта друга версия за понижението си. Била се отказала от високорейтинговия сутрешен блок, защото не искала да оставя без майчин надзор малкия си наследник в ранните часове на деня. А и ставането призори не й е харесвало. „Събуждането в четири сутринта е минус в работата. Не се свиква. По това време е нормално да се спи. Лишаваш се от много неща, нямаш почти никакъв личен живот, защото всяка вечер трябва да си лягаш с кокошките", споделяла е „неволи" Мариана. Уви, и след края на отпуска й по майчинство шефовете на Би Ти Ви я назначиха за водеща на сутрешни новини. И пак й се налагаше да става рано.

Ако Векилска не бъде одобрена за партньорка на Бареков, то мястото на бременната Анна Цолова ще бъде заето от Милена Филчева. Преди около 2 години врачанката бе сред най-популярните лица на Би Ти Ви. Известно време тя заместваше до Юксел Кадриев излязлата в майчинство Ани Салич. После пък я направиха водеща на международните новини. В един момент и самата Милена забременя и слезе от екран. Днес се подвизава в канала на Мърдок само като репортерка. Понякога, макар и много, много рядко, й дават да замества титулярните звезди на информационните емисии.

Има общо в съдбите на Ани Цолова и Филчева, коментират медийни наблюдатели. И двете чаровни дами са бракувани за телевизионни оператори. И на двете мъжете работят в Би Ти Ви.

„Не мога да кажа с какво точно ме спечели съпругът ми Иван, но беше любов от пръв поглед и -надявам се - любов завинаги. Много е симпатичен, със страхотно чувство за хумор. С него сме зодия Овен. Често между нас прехвърчат искри и сигурно затова гори огънят", казва Милена за половинката си. В случай че Векилска заеме мястото до Бареков, врачанката с почти 100-процентова сигурност ще поеме воденето на сутрешните и обедните новини.

Милена и мъжът й Иван се запознаха през 1998-а, а брак сключиха през 2002-ра. Сега двамата съпрузи имат собствено жилище в София. Домът им се намира на тиха уличка в престижен квартал. Когато преди няколко години Филчеви купуваха апартамента си, той бе в окаяно състояние. Помещенията станаха годни за обитаване едва след грандиозен ремонт, който глътна и последните спестявания на семейството.

Бременната в четвъртия месец Анна Цолова твърди, че засега се чувства в отлична кондиция и ще поработи още, преди да роди.

„Ще сляза от екран чак когато бебето ми подаде сигнал. В момента всичко е наред, слушам лекаря си и не се вманиачавам на тема майчинство. Единственото, от което съм се отказала заради бременността, са любимите ми курсове по народни танци", твърди все още актуалната водеща на сутрешния блок.

Както вече стана дума, нейният съпруг и основен „виновник" за зародиша в корема й е оператор. Васил Мичев е по-известен в тв средите с прякора си Графа. Анна и силната й половинка са заедно от доста време, но се бракуваха едва през есента на 2006-а. На младоженците кумуваха режисьорът Андрей Слабаков и жена му – Ернестина.

„Когато си дълго време в професията, често се случва и партньорът ти в живота да се занимава със същото", обяснявала е в интервюта избора си на съпруг Анна. Тя нашумя първо с обедните информационни емисии на Би Ти Ви, припомнят телеманиаци. После шефовете й без колебание я лансираха за заместничка на Мариана Векилска в сутрешния блок.

„Навремето се съгласих да сменя забременялата си колежката, защото до този момент водех предимно новини и ми оставаше много малко време за репортажи, за живия разговор, където всъщност развиваш журналистическата си интуиция", обяснява Цолова.

Най-доволен от предстоящите рокади в„Тази сутрин" ще да е Бареков, подозират медийните експерти. Напоследък пловдивчанинът с прякор Ники Дудука и Анна са си разделили предаването подобно на разведени съпрузи, принудени да живеят под един покрив заради липсата на второ жилище. „При нас всеки предпочита да си прави сам темите, защото харесваме различни неща", тактично е обяснявала охладняването в тандема Цолова. Бареков също е тактичен, когато го питат за отношенията му с колежката. Все му било с кого ще работи - дали с Анна или с Векилска. „И двете са много свестни като хора", заяви наскоро той в интервю.

Вариантът Виктория Петрова е теория на вероятностите. Съществува известна вероятност за заместничка на Анна Цолова в сутрешния блок да бъде назначена и репортерката Виктория Петрова. Тя също има солиден опит като водеща - навремето четеше новините в TV7. Впоследствие напусна канала на Диляна Грозданова и се цани на щат при Мърдок.

На новото си работно място Вики бързо реализира голям журналистически удар. Хубавицата засне прословутия скандален репортаж, от който се видя как министрите Орешарски и Вълчев сравняват преговорите със стачкуващите учители на седянка и кроят тънки планове да размотават синдикатите. Петрова също като Цолова и Филчева върти любов с Би Ти Ви оператор, припомнят запознати с интимния живот на красавицата.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини