От х:

Днес в x:

Искате ли да озвучите герой от филма "Кунг-фу панда"

Прооптики България и Vbox7.com обявиха конкурс за озвучаването на герой от анимационния филм "Кунг-фу панда".

В надпреварата може да се включи всеки киноман на възраст до 16 години. Единственото, което трябва да направи е да посети сайта vbox7.com/panda като регистриран потребител и да запише със собствения си глас няколко реплики на главния герой - пандата По.

Забавният откъс показва как мързеливият По се мъчи да оправдае несръчността си пред своя мъдър учител по кунг-фу. С какви думи го прави трябва да измислят участниците в конкурса.

Крайният срок за записването на репликите е 11 май. Голямата награда е договор за професионално озвучаване.

Жури от Александра Аудио ще определи най-подходящият глас и победителят ще бъде поканен в студиото им да запише няколко реплики от филма.

Гласът му ще звучи в киносалоните от 4 юли, когато е премиерата на "Кунг-фу панда" в България, и в официалното дивиди издание на анимацията, което ще излезе по-късно през годината.

Организаторите на конкурса са предвидили и утешителни награди за десетте записа, оценени най-високо от потребителите на vbox7.com/panda и регистрирали най-много посещения - покани за официалната премиера на филма на 3 юли, оригинални плакати и плюшени играчки на главния герой По.

Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини