От х:

Днес в x:

Сергей най-после ще вземе Елена

Премиерът Сергей Станишев най-накрая се реши да се ожени за дългогодишната си приятелка Елена Йончева. Според информация от коридорите на Министерския съвет, Станишев планира венчавка с журналистката през есента.

Сватбата на Сергей и Елена е по-скоро по задължение, отколкото от любов, коментират в парламента.

Само с венчавка Станишев ще успее да обори ширещите се слухове, че е хомосексуалист. От седмици клюката обикаля България със скоростта на светлината.

Името на Станишев бе спрягано заедно с имената на Азер Меликов и Росен Карадимов. Двамата му съветници често са включвани в правителствените делегации в чужбина. Преди време се коментираше и връзката на Сергей с евродепутата Кристиян Вигенин.

Макар от много години да са заедно, Станишев и Елена Йончева нямат нито брак, нито деца. Това е основният, мотив на политическите врагове на министър-председателя да го атакуват с гей компромати.

Самата Елена Йончева също не остана незасегната от гей скандала. Бившата съветничка на Жан Виденов Невена Гюрова обяви в интернет страницата си, че Йончева има предпочитания към дамите.

В кулоарите на парламента шушукат, че Станишев и Елена Йончева най-накрая взели решение да се оженят, пък макар и проформа. Така ще отпаднат поне отчасти съмненията за тяхната сексуалност.

Зевзеци обясняват, че е задължително да поканят Азис и Китаеца за кумове и наставници в бъдещия семен живот поради явни прилики в предпочитанията.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини