От х:

Днес в x:

Иван Ангелов в "Пей с мен" срещу 100 бона

Иван Ангелов е решил да извърти подъл номер на бившите си продуценти от "Мюзик айдъл" Иван и Андрей и да се пренесе в конкурентното им предаване "Пей с мен" по Нова телевизия. Това е клюката от медийните среди Тези дни скандалният айтозлия бил засечен да се мотае в сградата на Нова до аерогара София.

Придружавал го Евгени Димитров - Маестрото, който се води музикален директор на нискорейтинговия "Пей с мен". От "Пей с мен" идели евентуално да платят дължимото обезшетение по договора на Иван с "Мюзик Айдъл". Работата е там, че той е нарушил договора по много точки. Иван твърди, че са му били обещани пари, което било мотив да участва в "това тъпо предаване".

Стратегията за поведението му - да не пее, а да прави простотии, нямала мищо общо с наградата, а била отмъщение за парите, които уж се полагали на айтозлията за звездното му участие. "Как да пея като ми дължат пари? Оная, Преслава, за една вечер взе колкото мен за толкова месеци. Всичко е пари на тоя свят, ей!", съобщи обвитата в алкохолниа пари "звезда" на типичния си диалект. "Нямам нищо против да им пея на тия новите, стига да ми дадат 100 000 лева. Това ми е цената. Нито стотинка по-малко. В момента водим преговори и се надявам да постигнем съгласие", довери още Иван пред нашия репортер.


Вече се разчу, че семейството на Иван е затънало в дългове и той е намерил лесният начин да осребри нищоправенето. Той е категоричен, че без него "Мюзик айдъл" няма да се гледа. И ако се премести при дуетите, тяхната гледаемост ще скочи рязко. Вече имало идея Иван Ангелов да стане дуетна половинка на Софи Маринова. Самата ромска перла изгаряла от нетърпение да извиси глас със станалия известен с просташките си изяви айтозлия, който така и не можа да покаже, че може да пее, така че може и да ни изненада ако се появи в Пей с мен.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини