От х:

Днес в x:

Президентски забежки: Путин и той

Президентът на Русия Владимир Путин от два месеца е разведен и в момента стяга сватба с бившата гимнастичка, а сега депутатка от руския парламент Алина Кабаева, съобщава агенция "Москор". Информацията е дошла от близък до агенцията, която подготвя в пълна тайна сватбеното тържество.

Според информатора, преди няколко седмици Путин е получил заветния печат в паспорта, че вече е свободен от брачните окови с Людмила. Сватбата с 25-годишната Кабаева била насрочена вече за 15 юни и ще се проведе в родния град на Путин Санкт Петербург, а по-точно - в Константиновския дворец.

Според информацията на агенцията, за да се превърне новината за сватбата в шок за населението на Русия, Путин бил наредил всички държавни средства за масово осведомяване да отразят надълго и нашироко сватбата на френския му колега Никола Саркози с италианската манекенка Карла Бруни.

Напоследък в Русия тече медийна кампания за създаването на образ на олимпийската шампионка по художествена гимнастика от Атина 2004 Кабаева като една не само талантлива и красива спортистка, а и на успешен политик и сериозен обществен деятел. С брака си с Кабаева Путин просто следва модата, която обхвана западните държавни лидери, отбелязва "Москор". Нейн апостол бе Бил Клинтън, чийто най-трудни дни като президент на САЩ бяха по време на аферата с Моника Люински.

66-годишният президент на Чехия Вацлав Клаус пък имаше роман с 28-годишната стюардеса Петра Беднарова. Чехите обаче, не само че не го осъдиха, а нопротив - много се зарадваха на факта, че президентът им е още мераклия.

"Не съм забелязала нищо романтично между президента и депутатката Кабаева, но ако е така, само ще се радвам", коментира заместник говорителката на парламента Светлана Журова.

Близки до Путин споделят, че той си падал по красиви спортистки и се заглеждал. Кремълските клюкари разказват, че той имал роман с бившата баскетболистка, а сега телевизионна водеща Екатерина Андреева.


Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини