От х:

Днес в x:

Ясновидци търсят убиеца на Георги Стоев

Вещи в занаята ясновидци отвориха третото си око за килъра на Георги Стоев. Екип от свръхнадарените мъже и жени провежда паралелно разследване с полицията. Те ще предложат услугите си на Иво Спиридонов. Шефът на отдел "Убийства" и герой в книгите на Стоев лично ръководи операцията по залавяне на килърите.

Трябва само да пипнем дрехите, с които Жоро е бил в деня на смъртта си, или гилза от куршума, минал през главата му, и ще направим много по-точен фоторобот на стрелците, убедени са от параекипа. Предметите пазят "спомени". От стаената в тях енергия на притежателя им може да се стигне дори до поръчителите на разстрела, уверени са професионалните екстрасенси. Ако бъдат наети от криминалистите, те може да имат видения за връзките между килърите и господарите им и да предотвратят други покушения.

Въпрос на време е България да се прочуе със своята Мелинда. Героинята на Дженифър Лав Хюит от филма "Шепот от отвъдното" без проблем разпитва духове и слага в джоба си детективите. На място може да се види картината на престъплението като на филм, убеден е и феноменът Кубрат Томов. Той припомни, че в САЩ и Западна Европа към спецслужбите има мощни екипи ясновидци. Хора с паранормални способности могат да предотвратяват дори финансови и политически кризи...

Източник: zvezden.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини