От х:

Днес в x:

Мъжете сънуват ваната на Галена

Галена продължава да държи влажно на българския мъж дори половин година след прочутото домашно порно във ваната, което я направи звезда. Престижна класация я определи като най-желаната за свалка жена у нас.

Любопитно е, че никой от запитаните не е успял да спомене заглавието дори на една песен на чалгаджийката. Но затова пък повечето мъже отговорили, че искат да си легнат с гърлата, и то точно във вана.

На втора позиция, макар и с малко, се нарежда друга фолк дива - Преслава. Тя упорито отказва да се разголва, дори по сутиен. Но това не пречи да е в мечтите на народа.

Принос има и тиражираната в медиите нейна връзка с един от шефовете на "Син сити" - Петко Димитров. Принципът е, че каквото имат богатите и известните, останалите го желаят.


Трета е топмоделът Роси Иванова. При нея всичко е по три, шегуват се зевзеците. Наскоро тя се сдоби с апартамент на три етажа в центъра на София.


В последната година видимо отслабна и отново се върна в мокрите сънища на населението.

Четвърта и пета са пак манекенки - Теди Велинова и Диляна Попова. На осма позиция е новата водеща на "Господари на ефира" Мария Игнатова, която влезе в десетката само с появата си в хитовото предаване.


Преди нея са адреналинките Яна и Жана. Девета е друга фолк знаменитост - Камелия. Десетката се закрива от тв водещата и певица Аксиния.

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини