От х:

Днес в x:

Преслава - на мъчителна диета

Преслава гладува зверски, издават от обкръжението й. Топзвездата на родния попфолк не консумирала нищо солено и сладко, а тестените изделия били абсолютно табу. На всичко отгоре в един ден от седмицата не вкусвала нищичко и карала само на минерална вода и чайове.

Основната й храна били зеленчуците, които приемала само сурови или задушени. От плодовете хитовата изпълнителка наблягала на ябълки и портокали. Тайнственото й отслабване намирисва на външна хирургическа намеса, която била направена по време на пребиваването на лекаря, който уж беше дошъл да отстранява дефект по гърдите й, а всъщност и направил липосукция, спонсорирана от гаджето й - Петко Димитров от „Син Сити".

"Преслава винаги се е страхувала излишните килограми да не станат причина за спад в рейтинга й. Тя е много упорита и дълги години работи неуморно, за да детронира Ивана, сега е решила да свали ударно и доста голяма част от теглото си. Понеже обича да похапва, явно е взела по-драстични мерки.", издават познатите на Пресито.

Съвсем любезно припомняме на бившата доста закръглена Преси, че всички мерки на естетическата хирургия са безсилни пред апетита (да не кажем лакомията) – ами да вземем за пример Азис !
Източник: zvezden.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини