От х:

Днес в x:

За втори път избираме 100-те най-секси жени в света

Почти година след като читателите на FHM излъчиха Десислава за българската победителка в световния конкурс "100-те най-секси жени в света", отново настана време за избори.

А тази година конкуренцията е още по-жестока.

На www.fhm.com/100sexiestbg са събрани над 100 от най-прелестните жени от България и света, от които всеки може да избере своя топ 10.

От гласовете зависи коя неустоима красавица ще бъде провъзгласена за номер едно в класацията "100-те най-секси жени в света" на FHM България и ще се появи на корицата на списанието през юни.

Това е второто участие на България в световната инициатива на FHM, която тази година ще се проведе за 14-и пореден път. Още с първото си издание през 1995, когато Клаудия Шифър е избрана за най-секси жена в света, "100 Sexiest Women In the World" се налага като един от най-престижните и очаквани конкурси за красавици в света.

Сред победителките през годините са били неустоими жени като Джени Макарти (1998 г.), Дженифър Лопес (единствената двукратна победителка - 2000 и 2001 г.), Холи Бери (2003 г.), Бритни Спиърс (2004 г.) и Кийра Найтли (2006 г.). Миналогодишната световна победителка е Джесика Алба

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини