От х:

Днес в x:

Ще се омъжиш ли за мен?

Откакто Нети поиска в Народния театър ръката на Дони пред очите на цялата арт гилдия и публиката на БНТ, екстравагантните предложения за брак станаха мода. Гларусът Здравко се помоли на Христина да го вземе по време на втория сезон на "ВИП Брадър". Бъдещата победителка влезе в къщата само за да каже "да" на дългогодишното си гадже. В топкласацията на щурите предложения челно място заемат още водещата от bTV Мариана Векилска и мъжът й Симеон, който поиска ръката й пред микрофона и камерите на площад "Батенберг", докато водеше новогодишния концерт.

Волейболист иска ръка в ефира на "Гонг"
Кралете на родния спорт чупят рекорда в дисциплината "Най-нетрадиционно предложение за женитба". Преди година волейболният национал Тодор Алексиев иска ръката на дългогодишната си приятелка Ваня Вълканова баш на Свети Валентин в ефира на радио "Гонг". Бронзовият медалист чува заветното "да", докато гостува в предаването "Гол линия". Нападението се развива мълниеносно. Състезателят иска да изненада волейболистката на Славия и успява. И след като на въпроса ревнува ли изгората си от феновете признава, че има тежък характер, преминава в акция.
"Бях като зашеметен. Всичко се разви много бързо. Аз предложих, тя прие. Дори от сватбата не си спомням много - обикалях като цветарка по масите, губят ми се моменти, трябва да гледам пак видеозаписа. Ожених се, а от това по-хубаво няма. Всеки ден й казвам, че много я обичам и че е най-прекрасното нещо, което ми се е случвало", коментира високият мъж.
Сега Тошко, който играе за Левски Сиконко, и Ваня чакат първото си дете. Г-жа Алексиева е бременна в петия месец. "Надявам се да съм готов да бъда татко. Искам да пожелая на влюбените да изживеят нашето щастие", казва Тодор Алексиев.

Том Круз копира Ирра
В ресторант "Жул Верн" на върха на Айфеловата кула почти всяка вечер някой иска ръката на гаджето си в стила на американските мелодрами. Български любовни думи се чуват под небето на Париж и когато бизнесменът Явор Георгиев предлага брак на Ирра. Солидният мъж пада на колене и с класически пръстен с диамант и бяло злато на "Тифани" предлага сърцето пред всички посетители. Цялата зала ръкопляска, а синеоката чаровница казва "да". Не помни нито вкуса на "Дом Периньон", нито този на ястията на прочутия кулинар Ален Дюкас. "После Том Круз видя от нас и той повтори кадъра с Кейти Холмс", обяснява тя.

Спор за картина води до олтара
Бившата царска депутатка Мима Ненкова получава предложение за брак заради картина. Тя и съпругът й Владимир Запрянов, шеф на галериите в Хасково, сега падат от смях, като си спомнят как общото им бъдеще е решено от живописна творба.
Като студенти във Велико Търново живеят заедно. Веднъж той я рисува, докато тя спи. Когато приключва и последният семестър, Мима започва да стяга багажа за бащиния дом във Враца. И когато посяга към портрета си, Владо скача: "А, не, това е мое". А после след кратък размисъл обявил, че явно ще трябва да се ожени за Мима, защото не иска да се раздели с любимото си произведение. "Всеки път, когато мъжът ми включва платното в свои изложби, искат да го купят. Неотдавна мастит бизнесмен ми звънна и каза: "Колкото искаш, толкова ще ти дам". "Не продавам. Омъжила съм се заради тази картина", му отговорих аз.

Гибона сваля първата си жена от календар
Божидар Искренов е по-голям ексцентрик дори от Тити Папазов, който се врече пред избраницата си Марги в баскетболната зала. Гибона се влюбва в първата си съпруга, виждайки я на календарче на БГА "Балкан", въпреки че всъщност се знаят от деца. Те са съученици в Ботунец, а по-късно стават съседи в Подуяне. Кариерата и славата обаче отвяват топката на футболиста в друга посока. Минава време и ликът на помакинята Алина вече събира мъжкото възхищение в колосален тираж. Съдбата ги среща повторно на спирка. Гибона я вижда и възкликва: "Виждал съм те някъде, искаш ли да бъдеш с мен?" И искрата пламва отново. Първия път майката на Гибона прекратява романа поради религиозни съображения. За сефте кандидат-сватята й идва на гости по шалвари! Алина е българомохамеданка от Белица. По онова време Гибона е най-големият Дон Жуан на Левски. Той вършее с безброй мадами. В крайна сметка стюардесата успява да закара Гиби в гражданското. Възродителният процес се случва малко пред сватбата. Преди няколко години Искренов се разведе с Алина. Не липсваха грозни панаири. Бившата стюардеса заведе иск срещу мъжа си в Америка, прибра всичко, което Искренов изкара от футбола, сложи ръка и върху имотите му.
През последните години Гибона е влюбен в певицата Камелия Воче. Неотдавна красавицата с шеметен глас заяви, че е скъсала завинаги с голямата си любов Божидар Искренов. "Някои хора не могат да бъдат превъзпитани", призна артистката, визирайки може би пиенето и хазарта. Любовта обаче като че ли ще се окаже по-силна. Говори се, че двамата отново са заедно. Не е ясно точно как Гиби е правил предложение на Камелия, но тя едва ще каже "да" след два провалени брака. Малко утешение за Искренов е признанието на старите левскари, че за тях той е най-талантливият футболист, носил някога синия екип.

Георги Близнашки се пробва в трамвай
"Странно предсказание стана причина за сватбата ни", разкрива Георги Близнашки, депутат от БСП и преподавател по конституционно право в Софийския университет "Свети Климент Охридски". Преди три години политикът каза "да" на чаровната плевенчанка Поля в храма "Свети Висарион Смолянски" под зоркия поглед на Варненския митрополит Кирил, кума омбудсман Гиньо Ганев и кумата кмет на родопския град Дора Янкова. Фазата на луната на 3 ноември е много подходяща за брак, коментират тогава изкушени от темата. Доста преди младоженците да се запознаят, средностатистически член на БСП предсказва на Поля, че тя ще срещне "техен" човек, който ще я обича цял век. Преподавателката по публична реч, която вече има зад гърба си кратък неуспешен брак от студентските години, остава смутена. Запознава ги бъдещият им кум Гиньо Ганев на изложба в Пловдив. Връщат се в София късно вечерта, изгладнели и уморени.
"На следващия ден рано трябваше да пътувам за конференция в Белград и той ме покани на пица. Явно не само любовта на мъжа минава през стомаха", признава през смях Поля. Необичайно е мястото, където Близнашки предлага брак на любимата си. Соцдепутатът й иска ръката в софийски трамвай. Поля не отговоря, но е ясно, че датата е въпрос на време.

Кичка се задави с годежен пръстен
Кичка Бодурова, която от години живее в Щатите, сега е омъжена за третия си съпруг Гери Димитров, натурализиран американец. Певицата се врече в Сан Диего след романтично предложение, гарнирано с екшън. "Беше следобед, двамата пиехме вино в двора на къщата. Помолих Гери да ми досипе още малко, но той заяви, че чаша не бивало да се долива и трябва да я изпия до дъно. Надигнах я докрай и за малко да се задавя с пръстена, който той бе сложил на дъното. Нещо блесна - от злато и с диаманти. Едва когато почти го бях глътнала, той ме попита дали ще стана негова съпруга", разказва Кичка. Кристи-Жаклин, момиченцето от брака с втория съпруг Крис Зарпас, дава благословията си след серия от задушевни разговори по женски. Сега Кичка не само пее - тя купува къщи и след като ги преобрази по своя вкус ги продава. Алъш-веришът върви най-много в Лас Вегас и Сан Диего. За собствените си владения има единствена мания - всяка спалня да е със собствена баня.
Източник: standartnews.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини