От х:

Днес в x:

Топмодел: Никой не може да накара една манекенка да проституира

На пресконференция в студио на TV7 бе представено риалити-шоуто "Искам да бъда супермодел". "Шоуто не търси сензации, не провокира участниците да "се случват" неща" - подчерта продуцентът Росен Иванов. Другите риалити предавания са игри за награди, със стимул да се спечели.

Продуцентът и Албена Петрова от "Сент модел" защитиха модните агенции у нас: "Никой не може да накара една манекенка да проституира... По-скоро проститутки използват името "манекенки". Наричат се така, което не бива да е проблем на модната индустрия".

Кастингът се е провел в 6 града в "смесен формат" (момичета и момчета), като критерият е бил не само външен вид, но и вписването в логиката на шоуто. Подбрани са кандидати на възраст между 16 и 24 години, като на първи кръг са класирани 13 момичета и 12 момчета, а след малък финал са останали 18. Особеност на формата е, че 7-те останали извън шоуто ще имат предимството да повторят участието си в следващия сезон, тъй като са показали качествата си. Последните две седмици на предаването ще има и зрителски вот.

Благотворителността ще бъде акцент на финала; участниците са били гости на дом за сираци в Бургас и ще разчитат и зрителите да подпомогнат тяхната кауза.

В журито ще участват топмоделът Гергана Полежанова, главната редакторка на списание "Анна" Ани Александрова и др
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини