От х:

Днес в x:

Преслава направила аборт заради Камелия

Само преди броени дни звездата на „Пайнер" представи най-новия си албум на шикозна промоция в София. На това събитие се изясниха много клюки...
Преди няколко седмици се заговори, че хитовата изпълнителка е приключила с любимия си Петко. Една от версиите бе, че изобщо не е имала проблем с гърдите си, а сривът в любовния й живот е довел до тежка депресия. По спешност трябвало да се измисли причина „а ла Слави" тя да не участва на наградите на „Планета" и за това се раздухала тази версия.


Има и втора клюка, която много се доближава до истината. Тя гласи, че проблем с бюста е имало. Не липсвал и проблем в любовното й гнездо. Той се появил точно тогава, когато тя легнала по спешност под ножа. Случайно или нарочно точно тогава Петко се среща с Камелия и не пропуска възможността за изневяра. Клюката вреше и кипеше и не беше ясна реакцията на Преслава. Когато обаче златната рибка на попфолка и на секс-фолк менюто се появи на промоцията на албума на Преслава в „Син сити", нещата се объркаха. Получила бързо информация за появата на Камелия, Преслава трябваше да бъде дълго време да бъде увещавана както и от виновника за скандала – Петко Димитров, така и от самия Пайнер, да рачи да представи албума, за който се шумя толкова много. След дълги кандърми и с два часа закъснение Преслава благоволи да се появи и през цялото време беше „подпирана" от погледа на Камелия, която се бе настанила досами сцената с букет хризантеми, за които се знае къде се носят, а и какво означават на езика на цветята…Клюкарите вече знаеха - имало е изневяра!


Ето я и истината. Ще започнем с това, че последните изказвания на Преслава са, че тя и любимият й доста често се карат, но до сериозни случаи не се е стигало. Тук ще вметнем, че това бибило вярно, ако не се брои, примерно, лаптопа на Петко (само за около 6,000 лв), който Преслава треснала от земята в хотела в Кипър, в който били уж за да се възстанови от проблема с циците. Петко невъзмутимо чател с мадама (запознати твърдят, че била Камелия), която го учела онлайн на засукан секс. Скандалът бил гръмовен и дълго ще се помни в хотела. Дотогава Преслава не обръщала внимание на всички подмятания на колежките си Соня Немска и други, че „ти не си единствената, мойто момиче". Малко позамаялата се от титлата "Номер 1" във фолка (не че Пайнера не раздава титли с лопати), Преслава наивно смята/ла/, че е Номер 1 и за Петко. Според споделилите леглото му и получилите „неприлично предложение", Петко можел да се бори за титлата „новият Коко Динев" във фолка. С тази разлика, че е гледал много реклами на контрацептиви и взема мерки, момчето. Да не забравяме, че е женен в комплект с дете.


Друго такова „дребно недоразумение" е всъщност още по-гръмовният скандал пред още повече свидетели и слушатели (започнал по телефона). Той станал когато Преслава разбрала със сигурност от самата Камелия, че "с Петко само пихме по кафе". Това за кафето и за Петко го прочетохме и в много интервюта на Камелия, която без свян твърди, че Петко от няколко години я ухажва и тя най-накрая решила „да пият кафе". Обикновено на това място Камелия бързо сменя темата. И правилно. В твърдението й за кафето има поне една лъжа, но някои смятат, че са цели две. Първо видели са ги да пият, ама не кафе. В НДК Камелия ударила 5 малки халби „Хайнекен", а Петко - две големи уискита. Нямало как да не го разпознаят след като снимките, на които се мляска с Преслава и лющи семки на стадиона в Пловдив обиколиха всички таблоиди.


Та така за кафето и за първата лъжа. За втората лъжа и къде са отишли след бирите и уискито, Камелия разказвала със смях на Соня Немска на купона "по женски", който си направили след представянето на албума на Преслава. Пълни подробности – четете във следващия брой. Ще има изненади.

Освен това за Камелия твърдят, че напоследък много рядко я виждат да пие кафе. Тя наблягала на алкохола.


„Само две - за кураж" каза Камелия пред смаяните си колежки.
След концертите Камелия продължавала на бира.
Запитани за това какво мислят за любовния триъгълник Преслава-Петко-Камелия, че в двубоя с Камелия Преслава няма шансове. Съветват я бързо да се преориентира, но всеки има право на грешки. Ще подскажем само едно – ако са искали да се виждат тайно Камелия и Петко защо ще се наливат насред НДК? Правила ли е Преслава аборт в края на февруари? Четете за интригата в следващия брой.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини