От х:

Днес в x:

Валентина Хасан: „На журито на „Music Idol" им липсват първите 7 години"

Хитовата песен на Марая Кери, която чухме на първия тур на кастинга във Варна, е меко казано с неточен текст. Но Валентина обясни, че някои нейни думички от текста не са били произнесени достатъчно ясно, но това не дава право на журито да й се подиграва на „новия й английски". Певицата разказа още, че най-много се е афектирала от неприличния кикот на Есил Дюран по време на изпълнението й. Фолк певицата буквално й се е изхилила в лицето, а според госпожица Хасан, самата Есил няма никакво покритие.
Валентина призна професионализма на журито, но като цяло впечатленията й са много лоши, заради иронията с която се отнасяли Фънки и Есил към някои от участниците, като визира 15-годишната участничка, която се появи много разголена и гримирана, въпреки крехката си възраст.
В „Шоуто на Ники Кънчев" по „Дарик" изпълнителката на „Кен Лий" коментира подробно как я приема публиката и дори изпя песен на испански език, който слава Богу нямаше нищо общо с английския й. Макар че не може да се похвали с особени гласови данни, Валентина е убедена, че медийният интерес към нея не е случаен и тя ще „изгрее" на звездния небосклон стига да си намери спонсор. „Азис ме покани първи на гости в предаването си, но му отказах. Все пак всички мои медийни изяви са свързани с пари, за това ще помоля продуцентите, които искат да им гостувам да се замислят, иначе си хващам самолета и се прибирам в Испания, където ще мога да се реализирам по-добре".
Тази вечер Валентина Хасан ще бъде специален гост в лайфа на „ Music Idol", за което водещите на риалитито Иван и Андрей споделиха, че се подготвят много сериозно, за да не се изсмеят звучно и да обидят гостенката, ако случаят „Кен лий" се повтори.

Източник: hotnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини