От х:

Днес в x:

Галена и Галин - кой отложи сватбата?

Според официалната версия, след участие на певицата в известен столичен хотел Галин се появил пред нея с малка кутийка. В нея имало златно сърце. По-късно той извадил друга, пo-голяма, в която били скрити още няколко кутийки. След дълго разопаковане най-накрая Галена стигнала до последната, в която се криел красив диамантен пръстен. Интересното е, че бъдещият й съпруг явно е спец по изненадите, защото точно в този момент Пайнерката уж изобщо не очаквала подобно предложение! Както вероятно сами се досещате, съблазнителната майсторка на френската любов веднага приела. С една уговорка обаче - да не бързат със сватбата.
Според думите на Галена, събитието щяла да бъде тогава, когато тя се чувствала истински готова за това.. Определено това нямало да бъде през 2008-а година. Доброто момиче разкри, че наистина много обича Галин, но още е „твърде рано за брак". Тя обяви също, че в момента е изключително щастлива, защото й върви еднакво добре и в професионалния, и в личния живот. Двамата определено не си губят времето, защото освен за брак си мислят и за наследник. Но и с това не бързат. Казват, че това ще се случи „когато каже Господ".
Необичайното при Галена е, че понякога тя носи уж годежния си пръстен не на безименния, а на средния пръст на дясната ръка. Преди да сте си помислили, че вината за това има бившият на Деси Слава, който не успял да уцели правилния размер на пръстена за новата си невяста, ще уточним, че грешите. Все пак нека не забравяме, че Галин вече веднъж е минал по този път и едва ли би допуснал подобна издънка. Важно е, че Галена и Галин се залюбиха много, след като мъжемелачката Деси Слава се разведе с него. И по-точно - преди близо две години в родния му град.
Първият му брак стана факт през 2005-а, а разводът му - едва след десет месеца. Иначе Галена опеделено не се явява неговата утешителна награда след Деси Слава. Според самата Галена великотърновският бизнесмен по наследство е толкова лудо влюбен в нея, че не се разделя от нея нито за миг. Почти винаги я придружава по участия и дори понякога не си доспива, за да са заедно.

Източник: hotnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини