От х:

Днес в x:

Никой не се осмели да излезе срещу Фънки

Дълго рекламираният телевизионен двубой в сутрешния блок на bTV "Народът срещу Фънки" не се състоя. В понеделник до пилоните на НДК бяха поканени всички противници на най-коментирания член на журито в "Мюзик айдъл". Да, ама за изненада на телевизионния екип никой не дойде.

Репортерът дори призна, че е мислел да облече бронежилетка и да усмирява буйстващите, ала това въобще не се наложи. Фънки пристигна спокоен в студиото и бе готов да отговаря на всякакви критики, но трябваше да се задоволи да чуе две телефонни обаждания и писания от няколко имейла, в които се твърдеше, че той смачква самочувствието на кандидатите, че участието му в "Мюзик айдъл" е срам и позор за bTV и че държанието му е обида за зрителите на предаването. Повечето от имейлите обаче бяха анонимни. Май зрителите предпочитат да критикуват, без да се афишират.

Доказателство за това е и отсъствието им от мястото на срещата - пилоните до НДК. В телефонно обаждане зрителка обвини Фънки, че се мъчи да подражава на Слави Трифонов, който за нея е номер 1. Димитър Ковачев обаче й отговори: На Слави Трифонов не мога да подражавам, а и за мен той не е номер 1. Най-скандалният член на журито каза още, че него го плюят мухльовци и некадърници.


Той действал на принципа "право куме в очи" и не му е жал за отстранените кандидати. "Самочувствието на някои участници е като надут балон - казва Фънки. -Тези хора нямат ли огледало вкъщи да се видят как изглеждат? Моето поведение в "Мюзик айдъл" не е режисирано. Аз реагирам спонтанно. Но защо никой не коментира как оценявам хората, които могат? Тогава ставам като голям бял облак и ги прегръщам." В подкрепа на Фънки се изказа и зрителка, следила "Мюзик айдъл" в Америка. Тя обясни, че зад Океана участниците не се опълчват на мнението на журито. Според нея на българина му липсва самокритичност.

Есил Дюран пък разкри и друга страна от образа на Димитър Ковачев. Той се показал като изключително чувствителен човек и дори се просълзил на няколко пъти. Според продуцентите Иван и Андрей, на зрителите никога не може да се угоди. Преди, когато Фънки се изказвал остро, хората недоволствали, а сега, като поомекнал - критиките му започнали да им липсват. Така или иначе - вижда се, че Фънки вече наистина не е толкова зъл и краен в оценките си, както бе в началото. Но то при тези кандидати - нямаше как да е другояче. Сега започва истинската битка на 12-те най-добри. Остава да видим колко пъти Фънки ще заприлича на... голям бял облак.

Източник: zvezden.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини