От х:

Днес в x:

Софи Маринова : "Слави твърдо ми обеща 500-те бона"

Софи Маринова е почти 100% сигурен победител в новото риалити шоу "Пей с мен", което стартира миналата вечер по Нова телевизия. Ромската перла се е похвалила на няколко места, че тя ще триумфира в шоуто и ще прибере наградата от 500 000 лева.


"Слави ми се закле, че аз ще спечеля. Това ще му е подаръкът за сватбата ми", казала на колежка приказливата Софка. В действителност, ромката е една от 12-те участнички в предаването.
Най-историческата сватба в родния шоубизнес, тази на Ромската перла и девет години по-малкия от нея Дачо, най-после ще се осъществи на 8 август т.г. Ако се осъществи.


Певицата отдавна е загубила търпение и продължава да твърди, че вторият и синомъж (не се чудете, това е комбинация от син+мъж) е запленен от зрелите й прелести до степен да се ожени за нея и да стане втори баща на брат си.


Припомняме ви, че Дачо вече веднъж беше избягал от мераклийката за сватба и се беше покрил чак при баба си, но ромката пусна връзки по циганската клюкарска мрежа и беглецът бе /раз/с/гащен в бабиния креват.


Прозрял удобството да бъде мъж „под ръка" Дачо може би ще предпочете да сложи еди подпис проформа – за всеки случай. Единствено го успокоявало, че ромите принципно се женят много млади, а и неговата бъдеща съпруга е мечта на мнозина мургави негови събратя.


Приготовленията за сватбата са отново в разгара си, за кой ли път. Дачо и синът Лоренцо ще са с нови костюми, тъй като вече били показали в обществото предварително предвидените за събитието. Роклята на Софи ще си е същата, макар и хванала вече прах в огромния й гардероб. Гостите от 500 са станали едва 300 по списък, ежедневно обновяван от певицата.

Явно скъпото сватбено тържество ще бъде платено от парите, които Маринова ще спечели от състезанието "Пей с мен", коментират в шоусредите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини