От х:

Днес в x:

Как звездите крият косурите си (звездни издънки)

Светският сезон е в разгара си. Купоните имат различен дрес код, но при избора на дрехи е валидно единствено и желязно правило - всяка дама трябва да се облече така, че да прикрие недостатъците и да подчертае достойнствата си.

Това обаче е сложна работа и не е дадено на всеки да сипе съвети по темата.Ако нямате подчертана талия, създайте илюзия за нея. Коланът е задължителен - но не широк, тип кимоно, а тесен, леко ретро в стила на 70-те години от миналото столетие.

Друга хитрина е удължаването на пропорциите - върху клин или тесен панталон пуснете блузон. Забравете обаче за тесните рокли, които прилепват като втора кожа.

Мадона напоследък втрещява критиците с никаквата дължина на някои тоалетите си. Поп кралицата непрекъснато се колебае дали да крачи с минижупи за ужас на децата си, или да се движи с по-прилични одежди. Резултатът - безвкусно избрани маркови дрешки.

Проблемът идва от тънките прасци на звездата. Който го има, изглежда най-добре в джинси и в боти. А през лятото помага бронзантът, който създава обем на формите. Не се изкушавайте от мидиполи и патъци без ток.

Тлъстинките около кръста са голяма тегоба. Лекият чарлстон от коприна в комбинация с шемизети трупат червени точки за фигурата ви. За вечерно парти можете да облечете рокля с гол гръб. Тя показва точно толкова, колкото е необходимо.

Затворете очи пред силно вталените пуловери. Ако се намъкнете в тях, ще приличате на пристегнат колбас. Който има разточителни бедра, трябва да носи широки панталони, дълги рокли и високи токове.

Истината е в дюсовите тъкани, иначе отивате на кино с разните му там гюлове, райета, карета и геометрии. И никакви минижупи и бели ботушки - колкото и да са модерни. Иначе ще ви помислят за Бритни Спиърс в диво състояние. Горката жена винаги изглежда зле облечена.

Мадамите, които носят обувки №41, трябва да си припомнят, че Джулия Робъртс е адски неустоима. Това е нейният размер. Тя обаче избягва мокасините и всички чепици на равна подметка, които визуално удължават и без това респектиращото ходило.

Хубавата жена си носи модели с висок, но фин ток и хич не й пука какво говорят хората. Парис Хилтън обаче се дъни с подметки танкове, които заковават погледа върху стъпалата й, които не са от най-скромните.

Плоските гърди не означават смърт на деколтетата. Ориентирайте се към типа "лодка", който ще отклони вниманието от минималистичните ви форми и ще подчертае раменете ви. Изхвърлете от гардероба си роклите с тънки презрамки.

Големият бюст пък изисква V-образни деколтета и разкопчани две копчета на ризата. Поло яката не е за препоръчване. Тя още веднъж насочва погледите към пищните ви прелести. А това невинаги е задължително.

Рене Зелуегър страда не от излишни килограми, а от широки рамене. Затова
тя е царицата на идеално подбраните ръкави и разголените ръце. Никога не се конти във викториански ризи с буфани, защото ще прилича на повлеканата Бриджет Джоунс. Да не говорим за романтичните "прилепови" ръкави, които са направо ужасни за този тип дами.

Широкият женски ханш е мечтата на всеки втори мъж, а всеки първи не смее да си го признае. Така че - никакви комплекси. Стегнете се с колан, а горната част от дрехата да следва естествените извивки на тялото.

Но зачеркнете тесните панталони с паднала талия от мечтите си. Огромният задник също е плюс. Стига да не го фръцкате под дълги пуловери и къси поли.

Плоското дупе пък плаче за черен панталон и сако в стил денди и бяла риза. Както и за рокли ала Жозефина - с панделка колан под бюста. Високите обувки са задължителни. Не се вълнувайте от тесните клинове от кожа или сатен.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини